Διαδικτυακά θα μεταδοθούν όλα τα παιχνίδια της ομάδας Διόσκουροι Κοζάνης σε μια προσπάθεια για πρόκριση στην επόμενη φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων



Η ομάδα Διόσκουροι Κοζάνης κάνει μια προσπάθεια να προκριθεί στην επόμενη φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος εφήβων. Φέτος όλα τα παιχνίδια θα μεταδοθούν διαδικτυακά.

Το Δ.Σ. του Σωματείου μας ευχαριστεί θερμά τις επιχειρήσεις: PADDINGTON, FUNNY BUNNY, ΠΑΦΥΛΗΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ, GR CAR , για τη αμέριστη συμβολή τους στην live streaming μετάδοση των αγώνων του Εφηβικού μας τμήματος, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε γονείς και φιλάθλους να τους παρακολουθήσουν ζωντανά, αφού λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας δεν έχουν τη δυνατότητα φυσικής παρουσίας στο γήπεδο.

Οι αγώνες διεξάγονται στο ΚΓ ΝΕΑΠΟΛΗΣ στη Θεσσαλονίκη και αποτελούν τη Β΄ Φάση του πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων της Ε.Ο.Κ., ένα βήμα πριν τους τελικούς.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλους τους συνδέσμους για τα παιχνίδια:

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.