Τα νέα κρούσματα κορονοϊού την Παρασκευή 20/8 στη χώρα – Πολλά κρούσματα και σήμερα στην Π.Ε. Κοζάνης



Ανακοινώθηκαν από τον ΕΟΔΥ σήμερα, 20 Αυγούστου 2021, 3.625 νέα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας, 30 νέοι θάνατοι και 296 διασωληνωμένοι.

Η γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων (κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση):

3 σχόλια στο άρθρο “Τα νέα κρούσματα κορονοϊού την Παρασκευή 20/8 στη χώρα – Πολλά κρούσματα και σήμερα στην Π.Ε. Κοζάνης

  1. Αυτος ο Βασιλακοπουλος ,ο πνευμονολογος που μας πρήζει τα συκώτια καθε μερα, ο εθνικος μαιδανος,η γλαστρα της τηλοψιας,ποτε εργαζεται;
    Και δεν ειναι μονο αυτο,ειρωνευεται με τα πιο πικροχολα σχόλια εναν νεο αθλητη που επελεξε προς το παρον να μην εμβολιαστει!!
    Μας ζαλισατε με την περιβοητη ελευθερια των εμβολιασμων και απο την υπερβολικη ελευθερια λετε και κανετε ο,τι θελετε ανθρωπακια δέσμια της ειρωνια σας και του αχορταγου ταίσματος!!

  2. Προσεξτε εσεις που ντυθηκατε το μανδυα της δηθεν ελευθεριας των εμβολιασμων και φουσκώνετε σαν κοκορια και ειρωνευεστε και σχολιαζετε πικροχολα και θεωρειτε υποδεεστερους ολους τους ανθρωπους που εχουν διαφορετικη γνωμη απο σας,προσεξτε μηπως στο τελος της πανδημιας ,την ωρα του λογαριασμου,αποκαλυφθει το κατασάρκιο της δουλείας σας και της υποταγης σας σε αφεντικά και κέντρα που σας χρησιμοποίησαν και στο τελος σας πεταξουν σαν λεμονόκ
    Δεν αναφερομαι στους απλους ανθρωπους που εμβολιαστηκαν και καλά εκαναν,αναφερομαι στους τρανους που χρησιμοποιούνται για να πατησουν πανω τους ολοι αυτοι που βιάζονται να μας” ελευθερωσουν” και να μας “σωσουν”!!
    Και αφου γνωριζετε πως το εμβολιο ειναι αξιόπιστο,γιατι τοση πρεμουρα και βιασυνη;αφησατε τα αμφιθεατρα,αφησατε τα ιατρικα σας εργαστηρια και απ το πρωι μεχρι το βραδυ στο γυαλι να προπαγανδιζετε ,να παπαγαλιζετε τα ίδια και τα ίδια!!
    Καθε μερα που περναει γινεστε πιο σκληροι,πιο μισητοι στους ανθρωπους,επιπλήττετε,κατηγορειτε λες και σας σκότωσαν την μανα σας!!
    Επιστημονες ειστε εσεις;η ελεγκτικα όργανα;
    Βγαινετε χωρις ενα χαμογελο,μια γλυκεια λεξη ,σκυθρωποι,κατηφεις με σκοτεινα προσωπα,ετοιμοι να πάρετε φωτια!!
    Ενα τελικα σας ποναει ενας ειναι ο νταλκας σας,δυο χρονια σχεδον μας λουζετε με τις θεωριες σας και τις ελευθεριες σας και αυτη την στιγμη που σας τα γραφω αυτα,5.000.00 ελληνων εμβολιαστηκαν και 5.000.000 ελληνων δεν εμβολιαστηκαν!!!
    Μαθετε επαίοντες και ειδήμονες και καθηγηταδες της τηλεορασης,μαθετε κι αυτο!!!
    Το 65% των ισραηλιτων που νοσουν απ τον κορωνοιό ειναι πλήρως εμβολιασμενοι!!
    Εμβολιασμενη ηταν και η μανα με τα τεσσερα παιδια στην Κρητη που εχασε την ζωη της ολως τυχαιως,εμβολιασμενος και ο γιατρος που εχασε την ζωη του,ολως τυχαιως κ.α!!!
    Και πριν πεταχτει καποιος να με κατατάξει εν τόπω ψεκασμένων,εχω να πω τουτο: δεν αρνιεμαι την Επιστημη και την τεραστια προσφορα της,θαυμαζω τους γιατρους και τους νοσηλευτες για την τεραστια και υπερανθρωπη προσπαθεια τους,απλως διακατεχομαι απο φοβο για κατι το πρωτογνωρο,διακατεχομαι κι εγω ο ελάχιστος απο φοβο που εχουν εκατονταδες χιλιαδες Ελληνων που δεν εμβολιαστηκαν ακομη και εξ αιτιας αυτου( επειδη υπαρχουν τοσοι ανεμβολιαστοι) οι λοιμωξιολογοι της τηλοψιας στο τελος θα σκασουν απο την πολλη ελευθερια της αποτυχιας των!!
    Αν εσεις αποκτησατε την ανοσια της ελευθεριας σας δεν εχετε δικαιωμα να διαφεντευετε τα δικαιωματα και τις υποχρεώσεις των υπολοίπων και μη εμβολιασθέντων!!
    Ευχομαι να ελθει εκεινη η ημέρα που ολοι μας ,απλά,σιωπηλα,χωρις φόβο και άγχος να βρεθουμε στην σειρα για ενα ακόμα σωτήριο εμβολιο μέσα στα τόσα εμβολια που καναμε ως παιδια με μοναδικο φοβο το ανωδυνο τσίμπημα και ως μεγαλοι με κ α ν ε ν α φόβο!!
    Είθε!!!!!

    1. ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΤΗΛΕΓΙΑΤΡΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΕΡΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΛΠ Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ.ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΩ ΤΩΝ ΠΕΝΗΝΤΑ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΝΕΥΜΟΝΙΟΚΟΚΚΟ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΓΡΙΠΠΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΑ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ,ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟ DNA ΚΛΠ..
      ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ ΠΑΛΙ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΤΕ,ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΚΑΘΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ.
      ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ.ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΙ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.ΘΑ ΔΕΧΟΝΤΑΝ ΟΙ ΡΑΒΙΝΟΙ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ Ο ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΜΕΤΑ ΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ?Η ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΩΤΟΙ?
      ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.