Ευρωπαϊκό trixie και μονό του 8.50



Η Γουίκομ έμεινε στην ισοπαλία στην έδρα της Γουίγκαν, με αποτέλεσμα να μας «χαλάσει» μία καλοπληρωμένη δυάδα μετά το χθεσινό 4-2 της Λίνγκμπι.

Βέβαια, το ποντάρισμα στα τέρματα της ομάδας από την Δανία έφτασε όχι μόνο για να επιστρέψει όλο το ποντάρισμα του διημέρου, αλλά και να φέρει και (μικρό) κέρδος.

Σήμερα, Πέμπτη, το πρόγραμμα είναι αμιγώς Ευρωπαϊκό με πληθώρα αναμετρήσεων για τις διοργανώσεις της Uefa (Conference League & Europa League) και μάλιστα με μεγάλο Ελληνικό ενδιαφέρον.

ΠΑΟΚ – Ριέκα

Σε πτώση η απόδοση του ΠΑΟΚ (λόγω απουσιών της Ριέκα), με τον άσο να φτάνει το 1.60. Ναι, θεωρώ πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει τις περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης απέναντι στους Κροάτες αλλά δεν αξίζει ο άσος -ακόμα και με τα νέα δεδομένα- τόσο χαμηλά. Στο +1.85 θα τον συζητούσαμε διαφορετικά.

Η Ριέκα ξεκίνησε νωρίτερα τις υποχρεώσεις της και έχει καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό από τον ΠΑΟΚ, ενώ πριν 20 ημέρες έδειξε τα… δόντια της στην έδρα της Ντινάμο όπου σκόραρε 3 φορές. Θα βρει και σήμερα φάσεις, έχοντας γρήγορους επιθετικούς. Το ίδιο και ο ΠΑΟΚ με βάση την ποιότητα που διαθέτει.

Με την σκέψη ενός παιχνιδιού που θα έχει φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες επιλέγω το over σε τιμές διπλασιασμού στον Stoiximan.

Ζαλγκίρις – Μπόντο Γκλιμτ

Η πρωταθλήτρια Λιθουανίας κόντρα στην πρωταθλήτρια Νορβηγίας, η οποία φέτος δείχνει αποδυναμωμένη σε σύγκριση με την περσινή σεζόν.

Δεν θα μπλέξω με κάποιο σημείο: «1Χ2», αλλά θα ασχοληθώ με τα κόρνερ καθώς εκεί βρίσκω αξία.

Η Ζαλγκίρις είναι ομάδα που στην έδρα της καταγράφει αρκετά κόρνερ. Πιο συγκεκριμένα: Μούρα (9), Φερεντσβάρος (10), Λίνφιλντ (6). Μεγάλα νούμερα και από την Νορβηγίδα που στο Κόσοβο απέναντι στην Πρίστινα είχε 11 (!) μόνη της και στην Ισλανδία και την Βαλούρ έφτασε τα 7 ενώ τον 15γουστο είχε 8 κόντρα στην Λίλεστρομ για το πρωτάθλημα.

Το over10.5 κόρνερ υπερβαίνει τον διπλασιασμό, για μεγαλύτερο ρίσκο το over14.5 στο 8.50.

Βικτόρια Πλζεν – ΤΣΚΑΑ Σόφιας

Η Βικτόρια Πλζεν χρειάστηκε ένα τέρμα στις καθυστερήσεις του αγώνα για να στείλει στην παράταση και μετέπειτα να αποκλείσει την άσημη Νιου Σεντς.

Επιθετικά διαθέτει λύσεις και καταφέρνει να σκοράρει, αλλά το μεγάλο θέμα είναι η αμυντική λειτουργία. Δεν είναι τυχαίο ότι η εστία της παραβιάστηκε και στις 4 τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις.

Η ΤΣΚΑΑ Σόφιας απέκλεισε την Οσιγιέκ και το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Η ενδεκάδα της μόνο Βουλγάρικη ομάδα δεν θυμίζει, καθώς σ’ αυτήν βρίσκονται ως επί το πλείστον ξένοι ποδοσφαιριστές.

Σε τιμές διπλασιασμού το goal/goal, κάτι που κρίνω ως αξιόλογη για τα δεδομένα της αναμέτρησης επιλογή.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Trixie Stoiximan.gr:

19/8 – 20:00 – Ζαλγκίρις – Μπόντο Γκλιμτ: over10.5 κόρνερ (2.12)

19/8 – 20:00 – Βικτόρια Πλζεν – ΤΣΚΑΑ Σόφιας: goal/goal (2.00)

19/8 – 21:00 – ΠΑΟΚ – Ριέκα: over (2.00)

Με 10 μονάδες τις δυάδες και 5 την τριάδα

Μονό Bet365:

19/8 – 20:00 – Ζαλγκίρις – Μπόντο Γκλιμτ: over14.5 κόρνερ (8.50) με 4 μονάδες

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, την πτώση αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.