Γρεβενά: Το χρυσό κλειδί της πόλης στον χρυσό Ολυμπιονίκη Μίλτο Τεντόγλου



Στο Δημοτικό Στάδιο Γρεβενών που φέρει πλέον το όνομα του χρυσού Ολυμπιονίκη μας Μίλτου Τεντόγλου πραγματοποιήθηκε η τιμητική εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος για να υποδεχτεί τον αθλητή που έκανε γνωστή τη γενέτειρά του στα πέρατα του κόσμου με το άλμα των 8,41 στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιου ανεβαίνοντας στον πρώτο σκαλί του βάθρου.

Σε πανηγυρική ατμόσφαιρα παρουσία πλήθους κόσμου και κυρίως παιδιών και νέων με μια σεμνή τελετή, όπως ο Γρεβενιώτης αθλητής επιθυμούσε, παρέλαβε ο Μίλτος Τεντόγλου το χρυσό κλειδί της πόλης από τον Δήμαρχο Γρεβενών, Γιώργο Δασταμάνη τυλιγμένος στην Ελληνική Σημαία και δαφνοστεφανωμένος.
 

 
Παρά τη βροχή ήταν όλοι εκεί να συγχαρούν και να χαρούν συνάμα τον χρυσό Ολυμπιονίκη που πέταξε ψηλά με το άλμα του την Ελλάδα, τη Δυτική Μακεδονία και κυρίως τον τόπο που γεννήθηκε, τα Γρεβενά.

Σεμνός και αληθινός ο Μίλτος Τεντόγλου έστειλε για ακόμη μια φορά το μήνυμα του αθλητισμού παροτρύνοντας τους νέους αθλητές να ακολουθήσουν το όνειρό τους.

Από το ertnews.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.