Οι Πυρκαγιές στην Ελλάδα – Κράτος – Πολίτης



Κάθε χρόνο ζούμε ολοκληρωτικές καταστροφές στη χώρα μας από φωτιές χάνονται περιουσίες πολιτών, ανθρώπινες ζωές και τεράστιες δασικές εκτάσεις-πνεύμονες πράσινου και περιβαλλοντικής προστασίας μας από άλλα ακραία καιρικά φαινόμενα, η χλωρίδα και η πανίδα καταστρέφεται, η χώρα απογυμνώνεται, κυριολεκτικά, από κάθε φυσική δυνατότητα που μας παρέχεται για ανάπαυλα και αναψυχή μας οι ισορροπίες της φύσης και του ανθρώπου (όσες μας έμειναν) εξαφανίζονται ζούμε μία φρίκη!!!

Το κράτος, στη χώρα μας, είναι υποχρεωμένο να προστατεύει τους πολίτες του, οι οποίοι είναι οι «ζωοδότες» του, από κάθε εξωτερικό η εσωτερικό κίνδυνο αντ’ αυτού βλέπουμε ένα κράτος που απαρτίζεται μονό από τους διαχειριστές «μας» επαγγελματίες πολίτικους (το έχουν κάνει φέουδο τους) οι οποίοι ενδιαφέρονται, αποκλειστικά και μόνο, για την καλή «έκβαση» του επαγγέλματος τους με ότι συνεπάγεται αυτό και αφήνουν τον πολίτη, χωρίς καμία στήριξη και υποστήριξη, στο έλεος αυτής της λαίλαπας των πυρκαγιών.

Το μόνο που κάνουν είναι να θέτουν τον εαυτό τους έκτος ευθυνών, να λένε ότι είναι όλα σχεδιασμένα και οργανωμένα καλά άλλα ο καιρός.. η κλιματική αλλαγή οι οικονομικές αδυναμίες μας (που δεν υπάρχουν) οι παρανομίες των πολιτών (ενώ οι ίδιοι τις εγκρίνουν και πληρώνει ο πολίτης γι αυτές).

Δημιουργούν πάντα «άλλοθι» ενώ έχουν κάθε ευκαιρία (χειμερινή περίοδος) να οργανώσουν και να εξοπλίσουν τον κρατικό μηχανισμό. λόγω του ότι, όλα αυτά, είναι μία πραγματικότητα δημιουργούνται βάσιμες υποψίες στον κάθε πολίτη και ιδιαίτερα στα «θύματα» των καταστροφών αυτών,ότι τα δημιουργούν οι ίδιοι…και οι υποψίες επιβεβαιώνονται όταν μαθαίνουμε (όσοι επιζητούν να μάθουν) ότι υπογράφουν συμφωνίες με ιδιώτες για την εγκατάσταση αιολικών πάρκων (δήθεν για την εξυπηρέτηση των πολιτών),καταρτίζουν και νόμους και μετά από λίγα χρόνια η και αμέσως…οι καμένες περιοχές γεμίζουν από αυτά!!!

 

 

Δηλαδή το κράτος, το δικό μας κράτος,όλων των πολιτών, το έχουν καπηλευτεί και ιδιοποιηθεί και το θέτουν εναντίον του πολίτη δήθεν για όφελος του.

Εμείς οι πολίτες και ιδιοκτήτες του κράτους μας και της ιερής μας χωράς τι κάνουμε για όλα αυτά;;; Επιμένουμε στο να τους επιτρέπουμε, με το να τους διορίζουμε και να ψάχνουμε μεταξύ των επαγγελματιών πολιτικών μας ποιους διαφορετικούς θα διορίσουμε(!!!) ώστε να επιτύχει το επάγγελμα τους και να συνεχιστεί ο κατατρεγμός μας!!!

Η ανθρώπινη λογική λέει…και είναι επιτακτική ανάγκη ανθρώπινης ζωής οι ιδιοκτήτες αυτού του ιερού τόπου και «θύματα» των καπηλευτών, δυναστών μας και στυγνών εγκληματιών της ζωής μας,όλοι οι άνθρωποι Έλληνες πολίτες, πρέπει να ενωθούμε στον μοναδικό κοινό «τόπο» μας, το Ε Θ Ν Ο Σ μας και να αναλάβουμε και την διαχείριση των ζωώ’ν μας εγκαθιδρύοντας την ανθρωποκεντρική, πλέον, «Ελλήνων πολιτεία» μας με τις ανθρώπινες άξιες και αρχές και τους πολιτειακούς μας νομούς, που πηγάζουν από αυτές !!!

Με πλήρη σεβασμό σε όλους τους δεινοπαθούντες Έλληνες πολίτες.

Αλέξανδρος Γεωργιάδης Υποψήφιος Βουλευτής «Ελλήνων Συνέλευσις» Νομού Κοζάνης.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Οι Πυρκαγιές στην Ελλάδα – Κράτος – Πολίτης

  1. Αυτό το κράτος μας ”πάει γάντι” και αυτό θέλουμε.Αυτοί οι πολιτικοί μας αξίζουν και αυτούς επιλέγουμε να μας κυβερνάν.Μεγαλοστομίες για ”Αλλαγή”,”Επανεκίνηση” κλπ και στον πάτο μιά από τα ίδια,αν όχι και χειρότερα.Και,αποδεδειγμένα,όσο μιλούν για ”σοφό λαό” για ”παραπλανημένους και αδικημένους πολίτες” χαϊδεύοντας αυτιά,επικινδυνότεροι όλων.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.