Ισχαιμικό επεισόδιο υπέστη ο Νίκος Χαρδαλιάς – Του τοποθετήθηκαν δύο στεντ



Μεγάλη αγωνία πέρασαν οι συνεργάτες του Νίκου Χαρδαλιά. Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Αγία Όλγα.

Η περιπέτεια του Νίκου Χαρδαλιά έγινε γνωστή το μεσημέρι της Δευτέρας (16.08.2021) και ενώ ήταν σε εξέλιξη οι μεγάλες φωτιές στην Κερατέα και τα Βίλλια.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου του τοποθετήθηκαν δυο στεντ.

Η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.
 

 
Ιατρικό ανακοινωθέν

«Περί την 14:30 σήμερα 16/08/2021 προσήλθε στο Νοσοκομείο μας ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς .

Υπεβλήθη σε κλινικοεργαστηριακό έλεγχο και έγινε άμεσα στεφανιογραφία και αγγειοπλαστική στεφανιαίων αγγείων. Επιτυχώς .

Θα παραμείνει στην Καρδιολογική Κλινική για παρακολούθηση .

Ο Διοικητής
Χαράλαμπος Πρίφτης».

Από το newsit.gr

4 σχόλια στο άρθρο “Ισχαιμικό επεισόδιο υπέστη ο Νίκος Χαρδαλιάς – Του τοποθετήθηκαν δύο στεντ

  1. Ενδιαφερόμαστε για την υγεία του ,όσο ενδιαφέρεται αυτός για την δικιά μας . Περαστικά Νικόλα.
    Πιόνια υπάρχουν πολλά μην αγχώνεσαι δεν θα λείψεις.

  2. Δεν φτανει που εκαψε την μιση Ελλαδα ο γκαντεμης άρχισε να καίει και τους συνεργάτες του!
    Περαστικά του!
    Εκαψε ο εφιάλτης την Δ.Μακεδονια με την απολιγνιτοποιηση,εκαψε την Ευβοια,την Ηλεια,την μιση Αττικη και μεχρι στιγμης το 20% των δασων της χώρας!
    Να τσακιστεις να φυγεις πριν έλθουν οι πλημμύρες αντιπαθέστατο αντικείμενο!!
    Αντι να προσλάβεις νεα- ανεργα παιδια να επιτηρουν τα δάση και να ειδοποιοουν τις αρχές εγκαιρα,δινεις στα τηλεσκουπιδια του ΣΚΑΙ…ΤΑ χρηματα των ελληνων ( 20.000.00 plus)και προσλαμβανεις χωροφύλακες να εξςταζουν τι κουβαλανε φοιτητες και φοιτητριες στις τσάντες και στα νεσεσερ αντίστοιχα!!
    Στον γκρεμο και στον αγύριστο της πολιτικης σου ανυπαρξιας Μίνιμε Κούλιε Δασοκαυσιτη!
    Ωχρια μπροστα σου λαδιποντικε ο Νερωνας,εκεινος εκαψε λιγα τετραγωνα της Ρωμης,εσυ σε 10 ημερες εκαψες 1.300.00 στρεμ ελληνικης γης!!
    Τι ψηφιζατε βρε νεοδημοκρατακια καημένα και καυμένα( κεκαυμενα);
    Τι περιμενατε;με το που πατησε το ποδι στην εξουσια ο ακαταλληλος μας βρηκαν ολα τα δεινα του κουτιού της Πανδώρας!!
    Ψηφισατε ενα αθυρμα που εχει 32 + 3 σπιτια στην Ελλαδα και στο εξωτερικο,χωρις να βαρέσει μία!!!
    Και οι πιο πολλοι απ σας δεν εχετε ουτε ενα κεραμιδι πανω απ το κεφαλι σας!!!
    Απλως ψηφισατε π α ρ α δ ο σ ι α κ α!!
    Παραδοσιακα. Ψηνουμε αρνι το Πάσχα δεν ψηφιζουμε ποντικομαμες να μας ψήνουν μεσα στα καμενα δαση που τα καινε λογω ακαταλληλοτητος !!

  3. Η ΑΜΕΤΡΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΑΡΝΙΟΥ,ΧΟΙΡΙΝΟΥ ΓΥΡΟΥ ΜΕ ΠΙΤΑ,ΦΟΥΑΓΚΡΑ ΚΑΙ ΠΑΧΙΩΝ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΤΥΡΙΩΝ ΣΥΝ ΤΗΝ ΑΜΕΤΡΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΑΛΚΟΟΛ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΟΛΩΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΒΡΕΤΑΝΙΕΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΡΩΜΑΤΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΓΕΙΩΝ,ΙΣΧΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΕΝΤ.
    ΣΥΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΠΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝ Η ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗ ΚΟΥΛΟ-ΙΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ,ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΕΝΑ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΜΕΙΓΜΑ.
    ΚΟΥΛΙΟΥΣ ΓΚΑΝΤΕΜΙΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΥΣ,Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΡΩΜΑΙΟΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ.
    ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ.

  4. Επειδή αυτό που έπαθες είναι παρενέργεια ,ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΈΝΑ ,του εμβολίου ,θα το παραδεχθεις.??? η δεν έχεις κάνει εμβόλιο και είναι αποτέλεσμα ανχους…..???? Ποιος θα μας πει την αλήθεια…???

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.