Στήριξη στα δικά του παιδιά



Η ώρα του ΠΑΟΚ σήμερα, που θέλει να απαντήσει στην ήττα του πρώτου παιχνιδιού και να πάρει την πρόκριση στην Τούμπα. Είναι το φαβορί, αλλά σε τιμές που δεν έχει νόημα να συζητήσουμε τον άσο. Ειδικά με τις φετινές επιδόσεις των Ελληνικών ομάδων.

Με δεδομένο πως έχουμε να κάνουμε με Ιρλανδούς, δηλαδή όχι ένα κλαμπ με τακτική και στρωτό ποδόσφαιρο, πιθανολογώ πως μπορεί να δούμε ματς με αρκετά κόρνερ. Το over 9,5 κόρνερ παίζει στο αρκετά αξιόλογο 2.50.

Η αίσθησή μου είναι πως ο Λουτσέσκου θα βασιστεί σε αυτό το κρίσιμο πρώτο τεστ μετά την επιστροφή του στα… δικά του παιδιά. Ένα από αυτά είναι ο Μπίσεσβαρ. Θυμόμαστε την εκπληκτική σεζόν με τον Ρουμάνο στον πάγκο και την απότομη πτώση του Ολλανδού μετά. 

Επέστρεψε ο Λουτσέσκου, επέστρεψε και ο Μπίσεσβαρ, ώρα να επιστρέψει και ο καλός Μπίσεσβαρ. Το anytime στο 4.35.

Προγνωστικά Κόνφερενς Λιγκ

Για τη Ράκοφ τα έγραψα και την Κυριακή. Πολύ βαρύ πρόγραμμα, συνεχόμενα παιχνίδια, τα περισσότερα εκ των οποίων σε συνδυασμό και με ταξίδι. Στην Κρακοβία μπορεί να κέρδισε τη Βίσλα, αλλά επιβάρυνε ακόμη περισσότερο το ρόστερ της, παίζοντας για σχεδόν ένα ημίχρονο με δέκα ποδοσφαιριστές. Η Ρούμπιν είναι μια σοβαρή, καλοδουλεμένη ομάδα και στην έδρα της έχει τον πρώτο λόγο για νίκη αλλά και πρόκριση. Ο άσος σε τιμές διπλασιασμού, σε καλύτερη απόδοση καθώς φτάνει στο 2.30 το over 1,5 γκολ για τους Ρώσους.

Νίκη με over μπορεί να πάρει η Μακάμπι Τελ Αβίβ απέναντι στη Σπάρτακ Τρνάβα. Οι Ισραηλινοί ήταν πολύ ανώτεροι αλλά άστοχοι στο πρώτο ματς. Αν επιβάλουν τον ίδιο ρυθμό στην έδρα τους, με τη βοήθεια και των κλιματολογικών συνθηκών, μπορούν να φτάσουν στην πρόκριση. Όπως έκαναν και στον προηγούμενο γύρο, που μετά το 0-0 εκτός έδρας, κέρδισαν 3-1 τη Σουτιέσκα εντός. Στο 2.20 το combo bet 1 με over 2,5 γκολ.

Στη Λετονία έγινε μια από τις μεγάλες εκπλήξεις της περασμένης εβδομάδας, με το διπλό των Μαλτέζων της Χιμπέρνιανς κόντρα στη Ρίγα. Στους σημερινούς γηπεδούχους προπονητής είναι ένας Ιταλός, κάτι που επιτρέπει σκέψεις για μια ομάδα που θα παραταχθεί με αμυντικούς σκοπούς και στόχο να κρατήσει το υπέρ της σκορ. Η Ρίγα θα πιέσει και βάζω και το συγκεκριμένο παιχνίδι στη διαλογή για να μας δώσει αρκετά κόρνερ. Στο 2.15 να είναι τουλάχιστον 10.

Εκεί όπου θα πάρω το πιο υψηλό Bet, αναφορικά με τον αριθμό των κόρνερ, είναι το Πλζεν-Νιου Σεντς. Οι Τσέχοι κυνηγούν δύο γκολ για να φέρουν το ματς σε σκορ παράτασης. Οι Ουαλοί, όπως όλοι οι Βρετανοί, είναι ομάδα που σηκώνει την μπάλα και θα επιτρέψει σέντρες. Υπάρχει line στο over 12 με τιμή 3.85 και ένα μεγαλύτερο ρίσκο στο over 15 στο 9+.

Ειδικό στοίχημα προκύπτει και στο Οσιγιεκ-ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Δίχως να το περιμένουν πολλοί, αφού το ζευγάρι αναμενόταν κλειστό, είδαμε ένα over 5,5 στο ματς της Βουλγαρίας, με το 4-2 υπέρ της ΤΣΣΚΑ. Νομίζω οι προβλέψεις θα επαληθευτούν τώρα, με τη φιλοξενούμενη να παρατάσσεται με αμυντικούς σκοπούς και στόχο να προφυλάξει το προβάδισμά της. Δεν αποκλείεται το ματς να γίνει και πιο σκληρό, αφού μιλάμε για Βαλκάνιους. Τσεκάρω προς τις κάρτες, με ανοιχτό το ενδεχόμενο και για αποβολή, αλλά δεν έχω βρει στοιχηματική εταιρία να προσφέρει το συγκεκριμένο ενδεχόμενο.

Προγνωστικά Γιουρόπα Λιγκ

Λόγω ανάποδου ενδιαφέροντος εξαιτίας της Ελληνικής συμμετοχής, άφησα σε δεύτερη μοίρα το Γιουρόπα Λιγκ. Εκεί όπου την πρώτη στάση την κάνω στο Ελσίνκι-Νέφτσι Μπακού. 

Οι Φινλανδοί δεν μου γεμίζουν το μάτι για τόσο μεγάλο φαβορί. Δεν είναι δύναμη στην Ευρώπη και σπάνια καταφέρνουν να φτάσουν στους ομίλους. Τη Νέφτσι την είδα στα δύο ματς με τον Ολυμπιακό και δεν είναι… χωριό. Εχει ορισμένα καλά στοιχεία ως ομάδα και μερικούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, που κάνουν το 4.50 στο διπλό να μοιάζει μεγάλο στα μάτια μου.

Για το ζευγάρι Ζαλγκίρις-Μούρα είχα γράψει και την περασμένη εβδομάδα. Δεν μου βγαίνει μεγάλη διαφορά μεταξύ των άτεχνων Λιθουανών και των άπειρων Σλοβένων. Αποδείχτηκε όταν έσπασε ο χαμηλός άσος της Μούρα με το 0-0 και σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω πως τώρα απέκτησαν τέτοιο προβάδισμα οι γηπεδούχοι. Εξακολουθώ να βλέπω ένα εντελώς μοιρασμένο ζευγάρι, με την αξία και τώρα να πηγαίνει στο 3.80 που βρέθηκε το διπλό στο άνοιγμα του σετ. Με τη διαφορά πως τώρα το πληρώνει αυτό η Μούρα! Ετσι είναι το στοίχημα, δεν έχει να κάνει τόσο με την ομάδα, όσο με την απόδοση. Λάθος ήταν το διπλό της Ζαλγκίρις, λάθος και της Μούρα τώρα.

Στη σούμα θα βρείτε πιο κάτω τις προτάσεις, από τις οποίες απουσιάζουν δύο επιλογές. Το διπλό της Μούρα καθώς όσο εγώ έγραφα τη στήλη, αυτό βρέθηκε από το 3.80 στο 3.20, χάνοντας μεγάλο μέρος της αξίας του και οι κάρτες στο Οσιγιεκ-ΤΣΣΚΑ καθώς μέχρι αυτή την ώρα δεν βρήκα στοιχηματική εταιρία που να τις προσφέρει.

To παιχνίδι μου

Μονά (Stoiximan.gr)

12/8 –20:00 ΠΑΟΚ-Μποέμιανς  Μπίσεσβαρ Anytime (4.35) επί 7 μονάδες

12/8 –20:00 Πλζεν-Νιου Σεντς  Over 15 κόρνερ (8.25) επί 4 μονάδες

Δυάδα (Bet365)

12/8 –20:00 ΠΑΟΚ-Μποέμιανς  Over 9,5 κόρνερ  (2.50)

12/8 –19:00 Ρούμπιν-Ράκοφ Over 1,5 Ρούμπιν (2.25)

Στη δυάδα απόδοσης 5,62 ποντάρισμα 6 μονάδες

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νέες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.