Διανομή ειδών πρώτης ανάγκης σε μονογονεϊκές οικογένειες από το Τοπικό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης «Εορδαία Εμείς»



O Δήμος Εορδαίας μέσω του Τοπικού Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης «Εορδαία Εμείς» της Δ/νσης Κοινωνικής Πολιτικής, προχωρά σε διανομή βασικών ειδών καθαριότητας και πρώτης ανάγκης.

Αξιοποιώντας την ευγενική χορηγία από το σούπερ μάρκετ ΜΑΣΟΥΤΗΣ ΑΕ και των προϊόντων που συγκεντρώνονται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους στα ειδικά καλάθια που είναι τοποθετημένα σε τοπικά καταστήματα σούπερ μάρκετ και δίνουμε μία ανάσα σε νοικοκυριά που αντιμετωπίζουν σοβαρό κοινωνικοοικονομικό πρόβλημα.

Δικαιούχοι των συγκεκριμένων δεμάτων είναι μονογονεϊκές οικογένειες που συμπεριλαμβάνονται στην πλατφόρμα ΚΕΑ και έχουν αιτηθεί επισιτιστική βοήθεια, όπως προκύπτει από τα στοιχεία του Κέντρου Κοινότητας και του γραφείου Κοινωνικής Πολιτικής.
 

 
Όλοι οι ωφελούμενοι θα ειδοποιηθούν με SMS.

Σημείο διανομής: Β΄ΚΑΠΗ (Π. Αδαμοπούλου 50, δίπλα από τη Θρακική Εστία).

Ο Δήμος Εορδαίας για ακόμα μια φορά ευχαριστεί θερμά το S/M ΜΑΣΟΥΤΗΣ ΑΕ για την ευαισθησία που επιδεικνύει και την έμπρακτη συμπαράστασή του, καθώς και κάθε πολίτη που ενισχύει τα καλάθια του «Εορδαία Εμείς».

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 12/8/2021 κατά τις ώρες 9.00 – 13.30 με αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.