Βίντεο: Η ειδυλλιακή πρόταση γάμου του Κοζανίτη Αχιλλέα στην Ίο – Είπε το ναι και χειροκρότησαν οι τουρίστες!



Όταν οι άντρες έχουν φαντασία, κάνουν τις γυναίκες  ευτυχισμένες. Είναι νόμος της ζωής, αφού όταν οι άντρες ηγούνται τέτοιων πρωτοβουλιών, καμία γυναίκα δεν μπορεί να αντισταθεί και να πει όχι.

Ο Αχιλλέας είναι από την Λευκοπηγή Κοζάνης και η Αθηνά με καταγωγή από την Θεσσαλονίκη, είναι η σύντροφος του εδώ και πέντε χρόνια.

Ο Αχιλλέας στις φετινές διακοπές τους στην Ίο, “μαγείρεψε” κάτι όμορφο με την βοήθεια των φίλων του που χρειάστηκε να κρύψουν την ” πέτρα” της ευτυχίας.

Μπροστά στα έκπληκτα μάτια των τουριστών, την Κυριακή 8 Αυγούστου 2021 γονάτισε στο πιο ειδυλλιακό τοπίο, στην Παναγία την Γκρεμνιώτισσα στην Ίο και της χάρισε ένα μονόπετρο. Αυτό ως είθισται, είναι η επίσημη πρόταση γάμου!

Οι παρευρισκόμενοι τουρίστες, φανερά ενθουσιασμένοι, επικρότησαν την ιπποτική πράξη του Αχιλλέα και χειροκρότησαν όταν η υποψήφια νύφη, είπε το “ναι”.
 

 
Ο ίδιος δήλωσε στο KOZANILIFE.GR: «Ήταν οργανωμένο, έπρεπε να κρύψω το μονόπετρο ώστε να μην καταλάβει τίποτα η Αθηνά. Σε αυτό βοήθησαν οι φίλοι μου. Το πιο εκπληκτικό ήταν η αντίδραση των τουριστών που χειροκροτούσαν και με ενθάρρυναν σε όλο αυτό. Ευτυχώς, η Αθηνά είπε το ναι!».

Η σύντροφος του η Αθηνά, φανερά συγκινημένη, ήταν αδύνατο να αρνηθεί σε μια τόσο όμορφη πρωτοβουλία.

Αχιλλέα και Αθήνα, να ζήσετε!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

 

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.