Πτολεμαΐδα: Ολοκληρώθηκε η συλλογή τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης προς τους πυρόπληκτους στην Εύβοια



Ατρόμητος Πτολεμαΐδας: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση μας για συλλογή τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης προς τους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας στην Εύβοια.

Πιο συγκεκριμένα, ο κόσμος της Πτολεμαΐδας αγκάλιασε με θέρμη την πρόταση του συλλόγου μας και έφερε ότι είχε διαθέσιμο ο καθένας, προκειμένου να διατεθούν στον πληγέντα Δήμο Μαντουδίου- Λίμνης- Αγίας Άννας στην Αγία Άννα Εύβοιας. Συνολικά συγκεντρώθηκαν 233 δέματα με βάρος πάνω από 3 τόνους, τα οποία και θα μεταφερθούν στην πληγείσα περιοχή!
 

 
Ως Ατρόμητος Πτολεμαΐδας, ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία courrier “Speedex” που στάθηκε αρωγός στην προσπάθειά μας και θα μεταφέρει τα προϊόντα δωρεάν στον προορισμό τους, καθώς επίσης και το ΚΔΑΠ Παίζουμε που ήταν ο χώρος συλλογής των ειδών πρώτης ανάγκης κατά τις πρωινές ώρες.

Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε κάθε έναν και κάθε μία συμπολίτη/ισσα μας ξεχωριστά, που έκανε το όραμά μας πράξη και βοήθησε στο να συγκεντρωθεί σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, ένας τόσο μεγάλος όγκος αγαθών.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.