Στοίχημα: Εκ νέου η βάση τα γκολ



Καλημέρα φίλοι και καλό Σαββατοκύριακο! Επιστροφές είχαμε χθες, αφού η Λίντσερ ΙΙ επιβεβαίωσε το «χύμα» παιχνίδι της και το γκολ/γκολ ημιχρόνου πλήρωσε. Αντίθετα έπεσα εντελώς έξω στο ματς της Κάπφενμπεργκ, όπου οι γηπεδούχοι έπαιξαν ολοκληρωτική άμυνα απέναντι στη Λιφερίνγκ.

 

Στο παιχνίδι της Zweite Liga η Σάλκε ηττήθηκε από το Αμβούργο, με το Αμβούργο να πετυχαίνει μια μεγάλη ανατροπή στο δεύτερο μέρος. Παιχνίδι καρμπόν και στην Αυστρία, όπου η Στουρμ προηγήθηκε με 1-0 στο ημίχρονο και η Σάλτσμπουργκ στην επανάληψη έφτασε στην ανατροπή.

 

Το χαρμόσυνο είναι ότι όλα αυτά έγιναν υπό την παρουσία κόσμου, κάτι που φυσικά άρεσε, ειδικά στο παιχνίδι της Σάλκε, αφού στην Μπουντεσλίγκα δεν άφησαν την περυσινή χρονιά θεατές στο γήπεδο. Ας ελπίσουμε σε ανάλογη παρουσία στο γήπεδο σταθερά την χρονιά που έρχεται.

 

Το πρόγραμμα δεν είναι τίποτα αμάν αμάν και η αλήθεια είναι ότι προέχει το scouting των ομάδων, να αποκτήσουμε δηλαδή εικόνα, πως συμπεριφέρονται. Για αυτό και οι επιλογές μέχρι τέλος Αυγούστου θα είναι λίγες και πολύ επιλεκτικές.

Zweite Liga – Επίθεση και όπου βγει

Από όλα τα παιχνίδια της Zweite Liga κράτησα μόλις ένα παιχνίδι, αυτό της Βέρντερ με το Ανόβερο. Κατά τα άλλα δεν μου άρεσε απολύτως τίποτα, μιας και ο Book έχει μοιράσει εξαιρετικά τα σετ. Να πούμε πως το παιχνίδι της Ντάρμστατ αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων covid.

 

Werder Bremen – Hannover 96: Μεγάλο ματς στην Βρέμη, που υπό άλλες συνθήκες θα ήταν αγώνας Bundesliga. Η Βρέμη υπό τις οδηγίες του Μάρκους Άνφανγκ θα παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο, αυτό δήλωσε ο ίδιος, αυτό περιμένουν και οι φίλοι της ομάδας. Στα φιλικά το απέδειξε αυτό, επιθετικότατο σχήμα, το μυαλό κάθε άλλο παρά στην άμυνα. Κάτι αντίστοιχο μπορούμε να πούμε και για το Ανόβερο, που παρότι έχει νέο προπονητή, θα συνεχιστεί η φιλοσοφία του επιθετικού ποδοσφαίρου. Φυσικά και μπορεί να σκοράρει απέναντι στην Βρέμη και όχι μόνο μια φορά. Κρατάω ζεστά το γκολ/γκολ ημιχρόνου στο 4,00 αλλά και το γκολ/γκολ και over2,5 στο 1,95.

Dritte Liga – Ρεσιτάλ επίθεσης στο Μάνχαϊμ

Η καθυστερημένη πρεμιέρα της Dritte Liga για σήμερα Σάββατο έχει δύο παιχνίδια με τα οποία θα ασχοληθώ. Και τα δύο έχουν να κάνουν με γκολ. Από σημεία κοίταξα τον άσο της Λάουτερν, όμως θα παραμείνω αμέτοχος για κάποιο διάστημα μέχρι να αποκτήσω πλήρη εικόνα.

 

Hallescher FC – Meppen: Η Χάλεσερ με την ποιότητα που έχει στον επιτελικό τομέα θα παίξει ασφαλώς ανοιχτά για τη νίκη, ποντάροντας στα γκολ. Το ερωτηματικό για μένα είναι η Μέπεν. Θα σκοράρει; Μπορεί να σκοράρει; Θα κατέβει αμυντικά; Όλα αυτά τα έκρυψε ο προπονητής της ενόψει του παιχνιδιού και έτσι θα αφήσω το γκολ/γκολ ημιχρόνου.

 

Waldhof Mannheim – Magdeburg: Η Μάνχαϊμ λατρεύει το επιθετικό στυλ, το είχαμε τονίσει πέρυσι, το είδαμε πέρυσι, το πληρωθήκαμε και αρκετές φορές. Δεν αλλάζει νοοτροπία και το Μαγδεμβούργο ασφαλώς μετά το τελευταίο τρίμηνο της τελευταίας σεζόν θα προσπαθήσει να παίξει ένα πιο ελκυστικό ποδόσφαιρο. Το συγκεκριμένο παιχνίδι προσφέρεται για πολλά γκολ, έχει δημιουργηθεί η ατμόσφαιρα για να δούμε ματς «ροντέο». Το over2,5 στο 1,875, ενώ το γκολ/γκολ ημιχρόνου το βρίσκουμε στο 4,33.

Austria Liga Bundesliga – Δεν είναι τόσο outsider η Αντμίρα

Υπό σκέψεις οι κόντρες των ομάδων της Βιέννης, αφού και οι δύο έχουν παιχνίδια ευρωπαϊκά την ερχόμενη εβδομάδα. Η Ραπίντ υποδέχεται τη Χάρτμπεργκ και μεσοβδόμαδα ταξιδεύει στην Πράγα, ενώ η Βιέννη που φιλοξενείται από τη Ριντ, ταξιδεύει μεσοβδόμαδα στην Ισλανδία. Σίγουρα πάντως ένα παιχνίδι αξίζει την προσοχή μας.

 

 
WSG Swarovski Tirol – Admira: Η Βάττενς πέρυσι έκανε την έκπληξη τερματίζοντας στις πρώτες έξι, αυτόματα η χρονιά θεωρήθηκε κάτι παραπάνω από επιτυχημένη. Παρόλα αυτά έγιναν αλλαγές στο ρόστερ, που με κάνουν επιφυλακτικό. Η Αντμίρα δυνάμωσε λίγο συγκριτικά με πέρυσι και με τον Χέρζογκ στον πάγκο αναμένεται να είναι πιο πειθαρχημένη και με καλύτερο πλάνο. Η χρονιά πέρυσι παραλίγο να αποδειχτεί καταστροφική όμως την… γλίτωσε. Το ίδιο δεν θέλει να επαναληφθεί. Το 4,33 την αδικεί αρκετά η αλήθεια είναι, περίμενα το διπλό γύρω στο 3,20 με 3,30 η αλήθεια είναι.

Austria Liga II – «Κεφαλοτύρι» η άμυνα

Στη δεύτερη Αυστρίας κράτησα το πρωινό παιχνίδι της Κυριακής, με την Λούστεναου να υποδέχεται την Γκράτσερ. Για την Αούστρια Λούστεναου τόνισα την προηγούμενη εβδομάδα πως είναι μια ομάδα που παίζει εξαιρετική επίθεση, όμως αμυντικά μπορεί να δεχτεί γκολ από όλες τις ομάδες της Αυστρίας ανεξαιρέτως. Η Γκράτσερ είναι μια ομάδα με τρομερή ποιότητα, ενώ την έχω ικανή και για έκπληξη φέτος. Αναμένω να δούμε ένα παιχνίδι με αρκετά γκολ εκατέρωθεν. Μου αρέσει πάρα πολύ το γκολ/γκολ ημιχρόνου στο 3,75.

 

Αυτά για το Σ/Κ, ο καθένας μπορεί να κάνει τις επιλογές του και τη χημεία του. Καλή τύχη να έχουμε, ανανεώνουμε ραντεβού για την ερχόμενη εβδομάδα.

Το παιχνίδι μου

 

Patent (bet365.gr):

 

24/07 – 15:00 – Μάνχαϊμ – Μαγδεμβούργο : γκολ/γκολ ημιχρόνου (4,33) επί 9 μονάδες

 

24/07 – 21:30 – Βέρντερ – Ανόβερο : γκολ/γκολ ημιχρόνου (4,00) επί 10 μονάδες

 

25/07 – 11:30 – Λούστεναου – Γκράτσερ : γκολ/γκολ ημιχρόνου (3,75) επί 11 μονάδες

 

Στις δυάδες από 3 μονάδες (9 μονάδες)

 

Στην τριάδα 1 μονάδα

 

Σύνολο 40 μονάδες

 

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 

Στο BetMarket.gr θα βρείτε καθημερινά αναλύσεις και προγνωστικά για τους ποδοσφαιρικούς αγώνες της ημέρας. Πατήστε εδώ για να δείτε τις σημερινές προτάσεις από τους tipsters μας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.