ΦΣ Κοζάνης: Ο βασικός κορμός της ομάδας και την νέα ποδοσφαιρική χρονιά



Το Φ.Σ. Κοζάνης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον “βασικό κορμό” του ρόστερ της ομάδας της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου. Αυτοί οι ποδοσφαιριστές όπου στα δύσκολα βγήκαν μπροστά για να μας δείξουν τι σημαίνει ποδοσφαιρική οικογένεια δεν θα μπορούσαν να μην ακολουθήσουν τον φετινό σχεδιασμό της ομάδας που θέλει να πρωταγωνιστήσει. 

Η ανανέωση της συνεργασίας είναι αποτέλεσμα της πίστης της αμοιβαίας εμπιστοσύνης, σοβαρότητας, εργατικότητας και επαγγελματισμού που διακρίνει τον κάθε ποδοσφαιριστή, καθώς επίσης και επιβράβευση των κοινών προσπαθειών και προγραμματισμού στους στόχους που είχαν τεθεί και συνεχίζουν, για την υλοποίηση την φετινή ποδοσφαιρική χρονιά. Οι ποδοσφαιριστές που ανανέωσαν εως τώρα και συνεχίζουν για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά είναι οι:

Μπακάλης Παρασκευάς, Πιρίτζαους Θωμάς, Μπίντσης Νικόλαος, Δινοβίτσης Μιλτιάδης, Σερσέμης Χρήστος, Μαυροματίδης Γεώργιος, Τσώτσος Άγγελος.

Η διοίκηση εύχεται υγεία πάνω από όλα, καλή ποδοσφαιρική χρονιά με επιτυχίες για την ομάδα μας και αφοσίωση στους πρωταγωνιστικούς στόχους που έχουν τεθεί. 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.