Τον Προστάτη Άγιο των γουναράδων Προφήτη Ηλία τίμησε ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς



Τον Προστάτη Άγιο των γουναράδων, Προφήτη Ηλία, τίμησε και φέτος ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς, πραγματοποιώντας εορταστικές εκδηλώσεις, χοροστατούντος του Τοποτηρητή της Ιερά Μητροπόλεως Καστοριάς, Σεβ. Μητροπολίτου Γρεβενών κ.κ Δαβίδ.

Οι εκδηλώσεις, ξεκίνησαν χθες Δευτέρα 19 Ιουλίου με τον Εσπερινό και ολοκληρώθηκαν σήμερα Τρίτη 20 Ιουλίου με την καθιερωμένη Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία, στο Τσαρδάκι.

Το παρών στις εκδηλώσεις έδωσαν, μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας και Πρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς κ. Τσούκας Απόστολος, ο Βουλευτής Ν.Δ. Καστοριάς κ. Τζηκαλάγιας Ζήσης, ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς κ. Σαββόπουλος Δημήτριος, ο Δήμαρχος Καστοριάς κ. Κορεντσίδης Γιάννης, η Επικεφαλής του Πρωθυπουργικού Γραφείου Θεσσαλονίκης Κα Αντωνίου Μαρία, ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας κ. Γρηγοριάδης Γρηγόρης , ο Πρόεδρος του Επιμελητήριου Καστοριάς κ. Καραταγλίδης Χαράλαμπος, ο Γενικός Συντονιστής Οργανωτικού της Ν.Δ. στη Δυτική Μακεδονία κ. Αδάμ Στέργιος, εκπρόσωποι των στρατιωτικών και αστυνομικών αρχών της περιοχής, όπως επίσης και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων.

Μετά το πέρας των εκδηλώσεων ο κ. Τσούκας ευχήθηκε να επέλθει η ανάκαμψη του κλάδου της γουνοποιίας και σύντομα να έλθει και το τέλος της υγειονομικής και οικονομικής κρίσης.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν τηρουμένων όλων των μέτρων προστασίας και πρόληψης κατά της διασποράς του κορωνοΐου.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.