Με ποια υγειονομικά μέτρα θα γίνει η μεγάλη συναυλία καθήμενων με τους Γιάννη Καψάλη, Γιώτα Γρίβα και Μάκη Τσίκο στην Κοζάνη



Ο Λαογραφικός Σύλλογος Πελεκάνου διοργανώνει συναυλία με τους Γιάννη Καψάλη, Γιώτα Γρίβα και Μάκη Τσίκο την Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021 στο Κτήμα Κουτούκι (4ο χλμ. Κοζάνης – Καισαρειάς).

Στην συναυλία καθήμενων θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τους διοργανωτές, στον χώρο της εκδήλωσης θα γίνει απολύμανση εξωτερικού χώρου με το εξουσιοδοτημένο συνεργείο απολύμανσης που χρησιμοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και ο Δήμος Κοζάνης. Κατά τη διάρκεια της συναυλίας ο κόσμος θα φοράει μάσκες, τα τραπέζια θα είναι τοποθετημένα με τις απαραίτητες αποστάσεις 2,5 μέτρων μεταξύ τους και θα υπάρχουν αντισηπτικά σε όλα τα τραπέζια.

Τέλος, οι διοργανωτές υπενθυμίζουν ότι καλό είναι όλοι οι ενδιαφερόμενοι να προσέλθουν με βεβαίωση αρνητικού self test, προκειμένου να διασφαλισθούν όλες οι προϋποθέσεις υγειονομικής ασφάλειας, αποδεικνύοντας έτσι κοινωνική υπευθυνότητα και ευσυνειδησία.

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και κρατήσεις στο τηλέφωνο: 6942852499.

Σάκης Νάσιος για το KOZANILIFE.GR

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Με ποια υγειονομικά μέτρα θα γίνει η μεγάλη συναυλία καθήμενων με τους Γιάννη Καψάλη, Γιώτα Γρίβα και Μάκη Τσίκο στην Κοζάνη

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.