Υψικάμινος: Διαδικτυακό σεμινάριο – συνάντηση με τον Θεσσαλονικιό συγγραφέα Θανάση Τριαρίδη



Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΣ, για την μέγιστη ψυχαγωγία των μελών και των φίλων του, διοργανώνει ένα διαδικτυακό σεμινάριο – συνάντηση του κοινού με τον Θεσσαλονικιό συγγραφέα Θανάση Τριαρίδη, ο οποίος θα προσεγγίσει τα έργα «Βάκχες», «Ορέστης» και «Ελένη», καθώς και γενικότερα τον αρχαίο τραγικό ποιητή Ευριπίδη, με στόχο να προϊδεάσει τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου για την παρακολούθηση των ανωτέρω τραγωδιών, κατά τη διάρκεια των εκδρομών που θα πραγματοποιηθούν μέσα στο καλοκαίρι του 2021.

Στο τέλος της εκδήλωσης η Υψικάμινος θα κληρώσει σε έναν τυχερό Πρόγραμμα ψηφιακών μαθημάτων με τίτλο: «Μαθήματα: ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ | Θανάσης Τριαρίδης | ΟΚΤΩ (8) ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ LIVE ONLINE»

Περισσότερες πληροφορίες για τον κ. Τριαρίδη:
https://www.facebook.com/triaridis
https://elearning.polis.edu.gr/course/melenia-lemonia-20century2-all/

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021 και ώρα 7:30μ.μ. στον αύλειο χώρο του Παιδικού Σταθμού «Ουράνιο Τόξο», στο 2ο χλμ. Πτολεμαΐδας – Μποδοσάκειου, υπό αυστηρά υγειονομικά μέτρα προστασίας.

Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 6972109070

«Ο πολιτισμός, ως θεραπεία σε κάθε πανδημία». Μείνετε συντονισμένοι στην «Υψικάμινο»

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.