Συγχαρητήριο του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας για τις βαθμολογίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων



Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας «Κωνσταντίνος & Ελένη Παπανικολάου» μετά την ανακοίνωση των βαθμών των Πανελλαδικών Εξετάσεων συγχαίρει θερμά όλους τους μαθητές του αλλά και τους καθηγητές που δίδαξαν τα μαθήματα των προσανατολισμών, για τους βαθμούς τους και για την προσπάθεια που κατέβαλαν κατά τη διάρκεια της τόσο δύσκολης και πρωτόγνωρης σχολικής χρονιάς. Με τη λήξη της μαθητικής τους ζωής εύχεται σε όλους τους απόφοιτους πλέον, να έχουν υγεία και δύναμη και να καταφέρουν να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους, με συμπαραστάτη τους τη μουσική, ανεξάρτητα από την πορεία που θα επιλέξουν.

Επιπλέον συγχαίρει θερμά τους μαθητές του, τα αδέρφια Δ.Τ και Α.Τ οι οποίοι στον προσανατολισμό των Επιστημών Υγείας συγκέντρωσαν 18594 και 18438 μόρια αντίστοιχα λαμβάνοντας στο μάθημα της Φυσικής τους βαθμούς 20 και 19,5 αντίστοιχα.

Σε όλους τους υποψηφίους που εξετάζονται στα ειδικά μαθήματα μουσικής εύχεται καλή επιτυχία και σύντομα να χαρούν και αυτοί με τα αποτελέσματα των προσπαθειών τους.

Κλείνοντας, το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας «Κωνσταντίνος & Ελένη Παπανικολάου» εύχεται σε όλους όσους έλαβαν μέρος στη διαδικασία των Πανελλαδικών Εξετάσεων:

«Να πηγαίνουν όλα πάντα όπως τα ονειρεύεστε! Καλή σταδιοδρομία, με επιτυχίες και αναγνώριση!»

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.