Η ομιλία του Σ. Κωνσταντινίδη στη Βουλή για το Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2022 – 2025



Η ομιλία του Σ. Κωνσταντινίδη στη Βουλή για το Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2022 – 2025.

Δείτε το βίντεο:

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Η ομιλία του Σ. Κωνσταντινίδη στη Βουλή για το Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2022 – 2025

  1. Στάθη άσε τα λόγια τα ψεύτικα και μεγάλα. Είσαι μέρος άλλης μιας επικίνδυνης κυβέρνησης κατά των Ελλήνων.
    Η φτώχεια και η καταπίεση που έχει δημιουργήσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη με τις κυρώσεις εναντίον των ανεμβολίαστων, δηλαδή εναντίον της συντριπτικής πλειοψηφίας των νέων Ελλήνων, δημιουργούν μια παράξενη και περίεργη συνθήκη στη χώρα μας.
    Το φθινόπωρο ετοιμάζεται μαζική φυγή ειδικότερα των νέων Ελλήνων προς το εξωτερικό, όπου θα γίνουν ουσιαστικά «υγειονομικοί πρόσφυγες», καθώς η κατεύθυνση που οδηγεί την Ελλάδα η κυβέρνηση Μητσοτάκη με πρόσχημα τον κορωνοϊό είναι αυτή της Βενεζουέλας ή της Βόρειας Κορέας.: Μία πάμφτωχη χώρα όπου επικρατεί ο αυταρχισμός και η ανελευθερία.
    Αν σας ενδιέφερε η δημόσια υγεία θα ρίχνετε τα λεφτά στης ΜΕΘ και δεν θα τα πετουσατε σε κανάλια γήπεδα αποζημιώσεις διοδίων και δεν έχει τελειωμό . Στάθη παιδια μεγαλώνεις ,μην ξεπουλας την ψυχή σου και την ελευθερία σου για την ασφάλεια των ευρώ. Δεν νομίζω να θέλεις και εσύ τα παιδιά σου να κυκλοφορούν με ψηφιακό πιστοποιητικό και QR CODE λες και είναι προϊόν σε σούπερ μάρκετ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.