Επίσκεψη του Στάθη Κωνσταντινίδη στον ΟΑΕΔ Κοζάνης



Επίσκεψη στον ΟΑΕΔ Κοζάνης πραγματοποίησε ο Βουλευτής Στάθης Κωνσταντινίδης, κατά την οποία ενημερώθηκε από τον Διευθυντή Κώστα Κυτίδη για τα επίπεδα της απασχόλησης και τα προγράμματα που βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή την περίοδο. Μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας ο κ. Βουλευτής δήλωσε:

Ευχαριστώ πολύ τον Διευθυντή κ. Κυτίδη για την αναλυτική ενημέρωση, για την κατάσταση και τα χαρακτηριστικά της απασχόλησης και της ανεργίας στην περιοχή μας. Από τα στοιχεία προκύπτει μια πολυετής σταθερή ανεργία στον τόπο μας, με αυξομειώσεις που συνδέονται είτε με τις εποχικές προσλήψεις είτε με τις Συμβάσεις Ορισμένου Χρόνου στη ΔΕΗ και την Αρχαιολογία. Υπάρχει ανησυχία για τη διατήρηση των θέσεων εργασίας στις επιχειρήσεις και τα καταστήματα, με τη λήξη της περιόδου προστασίας από τις ενισχύσεις covid αλλά και η ελπίδα ότι η αυξανόμενη ζήτηση θα αποτρέψει αρνητικές εξελίξεις. Σύντομα θα ανακοινωθούν σημαντικά στοχευμένα προγράμματα για την ενίσχυση της απασχόλησης, τα οποία εντάσσονται στο πλαίσιο της Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης και θα αποτελέσουν ακόμα ένα ισχυρό κίνητρο για την προσέλκυση επενδύσεων στην περιοχή μας.

Τέλος, ο Διευθυντής με ενημέρωσε για την ψηφιοποίηση πολλών υπηρεσιών του Οργανισμού, που βελτιώνουν τη σχέση με τον πολίτη.

Στάθης Κωνσταντινίδης
Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Π.Ε. Κοζάνης

3 σχόλια στο άρθρο “Επίσκεψη του Στάθη Κωνσταντινίδη στον ΟΑΕΔ Κοζάνης

  1. Ο ένας με μάσκα , ο άλλος χωρίς. Δεν στέκομαι στο ότι δεν φοράει ,αλλά στο ποιός κοροϊδεύει ποιόν.
    Ο βλακοβιντ χτυπάει στον εγκέφαλο αποδεδειγμένα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.