Δωρεάν εισιτήρια, δώρα, κληρώσεις ακόμα και «data» σε κινητά για να εμβολιαστούν οι νέοι – Κλιμακωτά τα «προνόμια» για τους εμβολιασμένους

Συνεχίζεται η ιχνηλάτηση των κρουσμάτων ινδικής μετάλλαξης και -σύμφωνα με πληροφορίες του ΟΡΕΝ- τουλάχιστον 20 ακόμα έχουν μπει στο μικροσκόπιο ως ύποπτα στην Κρήτη.

Την ίδια ώρα, όπως αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΟΡΕΝ, εξετάζεται να δοθούν κίνητρα τύπου «lifestyle» στους νέους για να εμβολιαστούν. Αυτά περιλαμβάνουν, δωρεάν εισιτήρια, δώρα, κληρώσεις ακόμα και «data» σε κινητά.

Σε ό,τι αφορά στα προνόμια για τους πλήρως εμβολιασμένους, σκέψεις υπάρχουν για ελεύθερη είσοδο σε μπαρ, εστιατόρια, γυμναστήρια και γήπεδα. Επιπλέον, στο τραπέζι μπαίνει και το δικαίωμα των επιχειρηματιών στην εστίαση να δέχονται μόνο εμβολιασμένους πελάτες, με την πληρότητα σε αυτή την περίπτωση να ανεβαίνει στο 100% στους εσωτερικούς χώρους, ενώ αν το κατάστημα είναι «μεικτό», τότε να επιτρέπεται μέχρι 50%.

Δείτε εδώ αναλυτικά το σχετικό ρεπορτάζ:

6 σχόλια στο άρθρο “Δωρεάν εισιτήρια, δώρα, κληρώσεις ακόμα και «data» σε κινητά για να εμβολιαστούν οι νέοι – Κλιμακωτά τα «προνόμια» για τους εμβολιασμένους

  1. Δεν έχω λόγια . Ούτε σε μαϊμούδες δεν απευθύνεσαι έτσι. Θα έχουμε να λέμε στα παιδιά μας ότι τα όπλα μας για τον αγώνα υπέρ της ελευθερίας ήταν τα data και τα δωρεάν εισιτήρια. Αρε θεέ ρίξε έναν κομήτη να χαθεί η ανθρωπότητα . Δεν βλέπεις από εκεί ψηλά ότι το είδος αυτό απέτυχε.
    Τρέξτε αμνοερίφια, ο Κούλης σας κουνάει το καροτακι. Πόσο λίγοι είμαστε. Φόβος φόβος φόβος φόβος φόβος φόβος φόβος. Είσαστε η ντροπή της ανθρωπότητας νεοέλληνες . Προσβάλλεται την καταγωγή και την ιστορία μας . Φοβάστε να θυσιάσετε της εφήμερες απολαύσεις και της ανέσεις σας για μια πραγματική ελεύθερη πατρίδα. Άλλη μια φορά . Τρίτος παγκόσμιος πόλεμος . Τι δεν καταλαβαίνεις????
    Φοβάστε να χάσετε την ζωουλα σας για το καλό των παιδιών μας . Σας φύτεψαν τον φόβο και πελαγωσατε. Ιός υπάρχει υπήρχε και θα υπάρχει. Είναι μέρος ζωής μας . Εσύ αντί να κοιτάξεις να βελτιώσεις την υγεία σου και την καθημερινότητα σου γενικά, είσαι υπέρβαρος και κανείς τα πάντα ζώντας σαν άρρωστος πιστεύοντας ότι ένα εμβόλιο θα σου χαρίσει καλύτερη ποιότητα ζωής . Ξύπνα . Τίμησε αυτά τα λίγα χρόνια που περνάς από αυτόν τον τόπο ανθρωπάκο σεβασμό προς τον εαυτό σου και ότι σε περιβάλει και άσε την πάρτη σου . Σε λίγο καιρό θα είσαι σκόνη. Πέτα τον φόβο σου και ενωμένοι έχουνε δύναμη .καλό σερφαριζμα απολαύστε τα προνόμια δωρεάν data είναι αυτά

    1. Αρε θεέ…….

      Σε ποιόν θεό απευθύνεσαι και μιλάς έτσι ; μόνο να ευλογείς τα γένια σου ξέρεις. Είναι κατώτερος και από τον πρόεδρο της φασίζουσας κυβέρνησης ;

  2. Ο φασισμός στο μεγαλείο του !!!
    Ντροπή !
    Τι λένε οι βουλευτές του κυβερνώντος κόματος ;; Δεν έχουν άποψη ; Κατάντημα !!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.