Εκδήλωση για την υπογραφή της Ευρωπαϊκής Χάρτας για την Ισότητα των Φύλων στα Σέρβια

 

Ο Δήμος Σερβίων, αφουγκραζόμενος τις κοινωνικές επιταγές της εποχής και συνεχίζοντας την δράση του σχετικά με την επίτευξη της ισότητας των φύλων σε τοπικό επίπεδο, σας προσκαλεί να παραστείτε στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί για την υπογραφή της Ευρωπαϊκής Χάρτας για την Ισότητα των Φύλων την Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021 και ώρα 11:00 στα Σέρβια.

3 σχόλια στο άρθρο “Εκδήλωση για την υπογραφή της Ευρωπαϊκής Χάρτας για την Ισότητα των Φύλων στα Σέρβια

 1. Που στηρίζεται η ισότητα ; που θεμελιούται; ΠΟΥΘΕΝΑ !
  Μία ισότητα υπάρχει : έναντι των νόμων.
  Υπάρχει και μία άλλη: της Αγάπης , αυτής της αγάπης που δίδαξε ο ενανθρωπήσας Θεός.

  τι εννούν με την ισότητα : Να γεννούν και οι άνδρες προφανώς !!!

 2. Γραμματεία Ισότητας Φύλων

  Ο αγροίκος Πολάκης στολίζει την κυρία Βίκυ Σταμάτη με χαρακτηρισμούς που θα ζήλευε φασίστας ρατσιστής και κτηνάρας σεξιστής, αλλά η Γραμματεία Ισότητας Φύλων δεν βρίσκει κανέναν λόγο να μιλήσει επ’ αυτού – μάλλον για τις Υποκρίτριες του… Νότου, η κυρία Σταμάτη δεν είναι γυναίκα, ούτε υβριζόμενη.
  12.1.2018 / ΣΤAΘΗΣ Σ. ΠΟΝΤΙΚΙ

 3. η Γραμματεία Ισότητας Φύλων 12.1.2018 / ΣΤAΘΗΣ Σ. ΠΟΝΤΙΚΙ
  Ο αγροίκος Πολάκης στολίζει την κυρία Βίκυ Σταμάτη με χαρακτηρισμούς που θα ζήλευε φασίστας ρατσιστής και κτηνάρας σεξιστής, αλλά η Γραμματεία Ισότητας Φύλων δεν βρίσκει κανέναν λόγο να μιλήσει επ’ αυτού – μάλλον για τις Υποκρίτριες του… Νότου, η κυρία Σταμάτη δεν είναι γυναίκα, ούτε υβριζόμενη

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.