Νέα απεργιακή κινητοποίηση την Τετάρτη 16 Ιουνίου – Οι ανακοινώσεις των Σωματείων



Συνδικάτο Οικοδόμων Κοζάνης

ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ! 

ΣΥΜΜΕΤΈΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ

Η μάχη θα κριθεί στους δρόμους του αγώνα.

Συλλαλητήριο Τετάρτη 16.6 στις 7:00μμ στην Κεντρική Πλατεία Κοζάνης

Συνάδελφοι οικοδόμοι, εργαζόμενοι στα συναφή επαγγέλματα, άνεργοι, 

Δυναμώνουμε τον αγώνα μας και απαιτούμε.

  • Να μην ψηφιστεί και να πεταχτεί στα σκουπίδια το νομοσχέδιο έκτρωμα για τα εργασιακά που βάζει ταφόπλακα σε δικαιώματα και κατακτήσεις ενός αιώνα, που νομιμοποιεί την απλήρωτη δουλειά, καταργεί το 8ωρο και την Κυριακή αργία και δίνει στους εργοδότες το δικαίωμα να μας απασχολούν περισσότερες ώρες χωρίς πρόσθετη αμοιβή.
  • Να καταργηθούν όλοι οι νόμοι της διευθέτησης του χρόνου εργασίας, του χτυπήματος των συλλογικών συμβάσεων, οι απεργοκτόνοι νόμοι του ΣΥΡΙΖΑ (νόμος Αχτσιόγλου) και του χτυπήματος των διαδηλώσεων (νόμος Χρυσοχοΐδη), όλα τα ανεργατικά μέτρα που πέρασαν μέσα στην Πανδημία. 
  • Δεν θα σκύψουμε το κεφάλι στα αντεργατικά σχέδια που χτυπάνε  το δικαίωμα στην απεργίας, βάζουν νέα εμπόδια στη λειτουργία των συνδικάτων με την προώθηση του ηλεκτρονικού φακελώματος που επιχειρεί η κυβέρνηση της ΝΔ. 

Συνάδελφοι, 

Η μεγάλη απεργιακή κινητοποίηση στις 10 Ιούνη, ήταν η απάντηση του εργατόκοσμου στα σχέδια της κυβέρνησης να μας μετατρέψει σε σκλάβους του 21ου αιώνα. 

Είναι η βάση για να κλιμακώσουμε άμεσα την πάλη μας διεκδικώντας να μην ψηφιστεί το νομοσχέδιο- έκτρωμα για τα εργασιακά.

Η μεγαλοεργοδοσία τρίβει τα χέρια της από ευχαρίστηση γιατί η κυβέρνηση ετοιμάζεται να της προσφέρει νέα εργαλεία για να ξεζουμίζει τον ιδρώτα της δουλειά μας. 

Όσα επιχειρήματα και αν προωθούν η κυβέρνηση και η εργοδοσία, για να καλλωπίσουν ένα βάρβαρο αντεργατικό νομοσχέδιο και να το παρουσιάσουν ως κάτι σύγχρονο δεν μπορούν να ξεγελάσουν τους εργαζόμενους. 

Όσους επικοινωνιακούς μηχανισμούς και αν βάλουν να δουλεύουν διπλοβάρδιες για να συγκαλύψουν τον αντεργατικό χαρακτήρα του νομοσχεδίου, όσο και να προσπαθούν να υποβαθμίσουν τη μεγάλη επιτυχία της απεργίας στις 10 Ιούνη, όσο και αν η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ με φθηνές δικαιολογίες επιχειρεί να βάλει εμπόδια στην κλιμάκωση του αγώνα βοηθώντας έτσι την κυβέρνηση και την εργοδοσία, το απεργιακό ποτάμι θα είναι πιο ορμητικό στην νέα απεργιακή κινητοποίηση σε όλη τη χώρα στις 16 Ιούνη. 

Τα μέτρα που προωθούνται δεν συνιστούν πρόοδο ούτε προστατεύουν τους εργαζόμενους.

  • Δεν είναι σύγχρονο ούτε προοδευτικό εν έτη 2021 να απαιτείς από τους εργαζόμενους να δουλεύουν περισσότερες ώρες πέραν του 8ωρου και μάλιστα χωρίς πρόσθετη αμοιβή, όταν πάνω σε αυτό το θεμελιώδης ζήτημα έγιναν τεράστιοι αγώνες και χύθηκε αίμα πριν 100 και πλέον χρόνια.
  • Πρόοδος δεν είναι να ζητάς από τους εργαζόμενους να δουλεύουν όλο και περισσότερο ενώ η εξέλιξη της επιστήμης, της τεχνολογίας, της παραγωγικότητας θα έπρεπε να εξασφαλίζει το αντίθετο.
  • Δεν είναι ούτε σύγχρονο ούτε προοδευτικό να ζητάς από εργαζόμενους γονείς να δουλεύουν 10ωρα και δωδεκάωρα για να έχουν την «ευκαιρία» να ασχοληθούν με τα παιδιά τους στα ρεπό τους που θα είναι κομμάτια από την κούραση.
  • Δεν είναι πρόοδος να κοροϊδεύεις τους φοιτητές που εργάζονται λέγοντας να δουλέψουν περισσότερο για να πάρουν ρεπό να πάνε να μαζέψουν ελιές, ενώ θα έπρεπε να είχαν όλες τις συνθήκες εξασφαλισμένες να ασχοληθούν με τις σπουδές τους και όχι να αναγκάζονται να δουλεύουν. 

Τα μέτρα που προωθούνται στηρίζουν την μεγαλοεργοδοσία που τα χειροκροτά και απαιτεί να παρθούν και άλλα. 

Τα αντεργατικά μέτρα είναι προαπαιτούμενα του νέου super μνημονίου. 

Τα αντεργατικά μέτρα που προωθούνται σήμερα αποτελούν προαπαιτούμενα του περιβόητου ταμείου ανάπτυξης και των πολλών δις ευρώ που θα βάλουν στις τσέπες τους οι μεγαλοεπιχειρηματίες, τα μεγάλα αρπαχτικά του ιδρώτα μας. Τα μέτρα που συνοδεύουν το ταμείο ανάκαμψης είναι ένα σούπερ μνημόνιο που ενσωματώνει προηγούμενους αντεργατικούς νόμους, όσους προωθούνται σήμερα και όσα σχεδιάζονται για το άμεσο μέλλον. Τα κυβερνητικά σχέδια για νέο χτύπημα στην κοινωνική ασφάλιση είναι ομολογημένα εδώ και πολύ καιρό, θα είναι η συνέχεια του νέου κύκλου επίθεσης. 

Με τον αγώνα μας μπορούμε να φέρουμε ανατροπές προς όφελος της ζωής μας 

Ο μόνος δρόμος για να προστατεύσουμε την ζωή μας, για να αποκρούσουμε την επίθεση και να πετύχουμε νικηφόρα αποτελέσματα είναι ο δρόμος της οργανωμένης πάλης με επίκεντρο τις ανάγκες μας και τις διεκδικήσεις μας. Ακριβώς επειδή ο αγώνας μας μπορεί να φέρει αποτελέσματα, η σημερινή κυβέρνηση όπως και οι προηγούμενες, παίρνει μέτρα απέναντι στα συνδικάτα. Προσπαθούν να θωρακίσουν το κατασταλτικό οπλοστάσιο για να υλοποιούν ανενόχλητοι τα βάρβαρα αντεργατικά μέτρα και τους σχεδιασμούς.

Η υπόθεση του αγώνα στα δικά μας χέρια

Κανένας δεν πρέπει να ξεγελαστεί ότι αυτοί που φτιάχνουν αντεργατικούς νόμους θα σκεφτούν τη δική μας ζωή. 

Αυτοί μας θέλουν να δουλεύουμε απ’ το πρωί ως το βράδυ, απλήρωτοι, τσαλακώνοντας την υγεία μας για να γεμίζουν οι τσέπες των λίγων. 

Τις λύσεις που έχουμε ανάγκη πρέπει εμείς να παλέψουμε να γίνουν πραγματικότητα.

Μαζί με εργαζόμενους και συνδικάτα από άλλους κλάδους να μπλοκάρουμε τα αντεργατικά σχέδια κυβέρνησης και εργοδοσία.


Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Κοζάνης

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΙΟΥΝΗ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΖΑΝΗΣ 7:00μμ
ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΈΔΙΟ – ΈΚΤΡΩΜΑ ΝΑ ΜΕΊΝΕΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΆ!
ΝΑ ΠΕΤΑΧΤΕΊ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΊΔΙΑ!

    Στην πανεργατική απεργία στις 10 Ιούνη δώσαμε δυναμική απάντηση, βροντοφωνάξαμε ότι δε δεχόμαστε να δουλεύουμε ήλιο με ήλιο, χωρίς δικαιώματα και     αφοπλισμένοι, για να εξασφαλίζουν κέρδη οι εκμεταλλευτές μας.

     Να μην επιτρέψουμε να γίνει κόλαση η ζωή των εργαζόμενων! Να μην επιτρέψουμε να περάσει η κατάργηση του 8ωρου, της Κυριακής αργίας, να μην εφαρμοστούν τα εξοντωτικά ωράρια που μας γυρνάνε 150 χρόνια πίσω, η κατάργηση των ελεγκτικών μηχανισμών. Να μην επιτρέψουμε το ξεμονάχιασμα των εργαζομένων απέναντι στην εργοδοσία με το αίσχος των ατομικών συμβάσεων!

ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΔΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ!

     Το νομοσχέδιο της κυβέρνησης δε θα ρυθμίσει, όπως λένε, την εργασιακή ζούγκλα που έχουν επιβάλλει οι μεγαλοεργοδότες. Θα την κάνει ακόμη πιο άγρια! Νομοθετώντας την απλήρωτη εργασία, κάνουν ακόμη πιο λάστιχο την ζωή μας, ξεχαρβαλώνουν τον όποιο προσωπικό και οικογενειακό χρόνο έχει απομείνει. Απαλλάσσουν τους επιχειρηματίες από τον μεγάλο βραχνά της συλλογικής πάλης, διεκδίκησης και διαπραγμάτευσης, βάζοντας τον κάθε εργαζόμενο, μόνο του απέναντι στον εργοδότη. Γι’ αυτό και έχουν πάρει πάνω τους την ψήφιση του νομοσχεδίου! Είναι απαίτηση τους και έχουν μπει μπροστά για να περάσει με κάθε τρόπο!

Η ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΔΕ ΔΙΕΥΘΕΤΕΙΤΑΙ! ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ!

    Αυτά στηρίζει η πλειοψηφία του Εργατικού Κέντρου Νομού Κοζάνης που στο 37ο Συνέδριο του που έγινε τη Κυριακή στις 13 Ιούνη έκανε προσπάθεια να αποκλείσει τους αντιπροσώπους που ήταν εκλεγμένοι από 5 σωματεία ανάμεσα τους και οι αντιπρόσωποι του Σωματείου Ιδιωτικών υπαλλήλων. 

    Του Σωματείου που ενώ αυτή η μαφία τη περίοδο της πανδημίας κουνούσε το δάχτυλο στους εργαζόμενους ότι έχουν και αυτοί ευθύνη για τα πολλά κρούσματα στη περιοχή και στις 10 Ιούνη δεν μπόρεσαν να καλέσουν σε συγκέντρωση ούτε καν με τους εκλεγμένους τους, αυτό έδινε μάχη σε μεγάλους και μικρούς χώρους δουλειάς να παρθούν όλα τα μέτρα προστασίας,  έδωσε τη μάχη για την επιτυχία της απεργίας στις 10 Ιούνη, τίμησε την εργατική πρωτομαγιά μαζί με τα υπόλοιπα ταξικά σωματεία. 

    Τους ενοχλεί που υπάρχουν οι ταξικές δυνάμεις και ακολουθούν τον δρόμο της οργάνωσης και του αγώνα επιδιώκουν να διαμορφώσουν πλαστούς συσχετισμούς για να βάλουν τους εργαζόμενους στο περιθώρια και τα σωματεία και την συνδικαλιστική δράση στο γύψο.   

    Αυτό που ενοχλεί την συνδικαλιστική μαφία είναι ότι τα ταξικά σωματεία ξεμπροστιάζουν την κυβέρνηση και την πολιτική της, ότι αγωνίζονται στους χώρους δουλειάς για τα δικαιώματα των εργαζομένων, ότι πρωτοστατούν στην πάλη και την σύγκρουση για να ζούμε σαν άνθρωποι και όχι σαν δούλοι.

    Καλούμε κάθε εργαζόμενο να τους γυρίσει τη πλάτη, να οργανωθεί στο σωματείο και δυναμώνοντας τα όπλα μας που είναι η οργάνωση, η ενότητα και αλληλεγγύη να σηκώσουμε κεφάλι και να πούμε : ΣΚΛΆΒΟΙ ΣΤΟΝ 21Ο ΑΙΏΝΑ ΔΕ ΘΑ ΓΊΝΟΥΜΕ.

Απαιτούμε:

  • Να αποσυρθεί τώρα το νομοσχέδιο – έκτρωμα.
  • Να καταργηθούν όλοι οι νόμοι και οι διατάξεις που διευθετούν το χρόνο εργασίας, οι νόμοι των ελαστικών σχέσεων εργασίας, οι νόμοι που ξηλώνουν την Κυριακάτικη αργία

24ωρη Απεργία ενάντια στο αντεργατικό νομοσχέδιο αποφάσισε σε έκτακτη συνεδρίαση το διοικητικό συμβούλιο της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ

Η κινητοποίηση των συνδικάτων και η συμμετοχή χιλιάδων εργαζομένων στην απεργία της 10ης Ιουνίου ανέδειξε την αντίδραση του κόσμου της εργασίας στο νομοσχέδιο που ακυρώνει κατακτήσεις και εργατικά δικαιώματα. 

Η κυβέρνηση, όπως δείχνει η συζήτηση στη Βουλή, επιμένει στον σκληρό πυρήνα του νομοσχεδίου  χωρίς καμιά διάθεση για βελτιώσεις και αλλαγές αγνοώντας τις αντιδράσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης και των συνδικάτων. 

Το νομοσχέδιο Χατζηδάκη διαμορφώνει ένα ζοφερό μέλλον για τον κόσμο της εργασίας καθώς οι ρυθμίσεις του οδηγούν στην αποδυνάμωση της θέσης των εργαζομένων έναντι των εργοδοτών με την προώθηση των ατομικών συμβάσεων και τη συρρίκνωση της συνδικαλιστικής δράσης. 

Η μόνη απάντηση των εργαζομένων στο νομοσχέδιο που επιδιώκει την κατάργηση του 8ώρου και των Συλλογικών Συμβάσεων, είναι η ξεκάθαρη αντίδραση και η συμμετοχή στις κινητοποιήσεις. 

Στις 16 Ιουνίου συμμετέχουμε στην Απεργία και

στο Συλλαλητήριο ενάντια στο αντεργατικό νομοσχέδιο 

στις 6μμ στην Πλατεία Συντάγματος

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


Το Σωματείο εργαζομένων ΔΕΗ Η «ΕΝΩΣΗ», συμμετέχει στην απεργία την Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021.

Συνναδέλφισσες –οι 

Το νομοσχέδιο που έχει κατατεθεί στην Βουλή προς ψήφιση, θίγει τις θεμελιώδεις εργατικές κατακτήσεις, το 8ωρο, τις συλλογικές συμβάσεις, τα συνδικαλιστικά δικαιώματα.

Το μήνυμα στις 16/6 όπως ήταν και τις 10/6 πρέπει να είναι ξεκάθαρο, ότι είμαστε αντίθετοι στην ψήφιση αυτού του εργασιακού νομοσχεδίου, που μας γυρνάει πολλά χρόνια πίσω, ανατρέποντας – κατεδαφίζοντας εργασιακές κατακτήσεις.

Συνναδέλφισσες –οι 

Καλούμαστε να συμμετέχουμε όλοι μας στην αυριανή απεργία, στις αυριανές κινητοποιήσεις στέλνοντας ένα μήνυμα αντίδρασης στην ψήφιση του εργασιακού νομοσχεδίου.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΩΣΗΣ


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ
ΝΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,

Υψώνουμε την φωνή μας μαζί με εκατοντάδες Συνδικάτα, Ομοσπονδίες και Εργατικά Κέντρα ώστε να επιστρέψουμε πίσω στην κυβέρνηση, ως χυδαίο και απαράδεκτο, το νομοσχέδιο που ξηλώνει τις κατακτήσεις και τα δικαιώματα ενός ολόκληρου αιώνα. Διατρανώνουμε την αντίθεσή μας στην επιδίωξη της κυβέρνησης να μην αφήσει τίποτα όρθιο προς όφελος των εργοδοτών και του κεφαλαίου, δίνουμε τη μάχη ώστε το έκτρωμα αυτό να αποσυρθεί πριν καν φτάσει στη Βουλή. Συμμετέχουμε με όλες μας τις δυνάμεις και δίνουμε τη μάχη μέχρι και την τελευταία στιγμή, να εκφραστεί στους δρόμους η μαζική καταδίκη αυτού του εκτρώματος.

Η επίθεση που δεχόμαστε όλοι οι εργαζόμενοι είναι σφοδρή.

Το νομοσχέδιο, ξεκινώντας από τη γενική θεώρηση ότι εργοδότης και εργαζόμενος είναι ισότιμα μέρη στην διαπραγμάτευση, ανατρέπει τη μέχρι τώρα νομική θεώρηση του εργαζόμενου ως αδύναμου μέρους. Έρχεται να πατήσει πάνω σε όλες τις αντιδραστικές αλλαγές που προώθησαν όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Προωθεί περαιτέρω μέτρα ενίσχυσης της ευέλικτης εργασίας, θεσμοθετεί τις απλήρωτες υπερωρίες, το σπαστό ωράριο στην ημιαπασχόληση και αλλαγές στις αποζημιώσεις. Παράλληλα με τα χτυπήματα στα εργασιακά δικαιώματα, φέρνουν και χτύπημα στο συνδικαλιστικό νόμο. Θεσμοθετούν το ηλεκτρονικό μητρώο, βάζουν παραπέρα εμπόδια στην κήρυξη της απεργίας, απαγορεύουν επί της ουσίας την περιφρούρησή της και κάνουν άρση της απαγόρευσης απόλυσης για εγκυμονούσες εργαζόμενες, στρατευμένους και εκλεγμένους συνδικαλιστές. Με λίγα λόγια, η κυβέρνηση, προς όφελος των εργοδοτών, επιδιώκει το παραπέρα φθήνεμα της εργασίας, τη μεγαλύτερη εκμετάλλευση του εργαζόμενου.

Στον αντίποδα της ανάγκης οι εργαζόμενοι να οργανώσουν την πάλη τους και να απαντήσουν στην επίθεση που δέχονται, εμπόδιο στέκεται η ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ, που για λογαριασμό κυβέρνησης και εργοδοσίας επιχειρεί να υπονομεύσει την αγωνιστική πανεργατική απάντηση καταδίκης του αντεργατικού οδοστρωτήρα. Τον ρόλο αυτό επιτελεί η ηγετική ομάδα της  ΓΣΕΕ, της τριτοβάθμιας συνδικαλιστικής οργάνωσης, η οποία κάτω από την πίεση των συνδικάτων αποφάσισε για απεργία στις 10 Ιούνη, ωστόσο υπονομεύει την κλιμάκωση του αγώνα.

Τους γυρνάμε την πλάτη! Αυτό το τερατούργημα δεν παίρνει διορθώσεις,

πρέπει να πεταχτεί στα σκουπίδια.

Παλεύουμε για την κατάργηση όλων των αντεργατικών νόμων της διευθέτησης, της ευελιξίας, του χτυπήματος των συλλογικών συμβάσεων και της ΕΓΣΣΕ, του παγώματος των μισθών, των νόμων που μετατρέπουν την ασφάλιση σε τζόγο. Να καταργηθούν οι απεργοκτόνοι νόμοι του ΣΥΡΙΖΑ (νόμος Αχτσιόγλου) και του χτυπήματος των διαδηλώσεων (νόμος Χρυσοχοΐδη), τα αντεργατικά μέτρα που πέρασαν με αφορμή την πανδημία.

Οργανώνουμε τον αγώνα μας συντονισμένοι με τα εκατοντάδες σωματεία και συνδικαλιστικές οργανώσεις όλων των κλάδων. Οι ανατροπές που φέρνει το νομοσχέδιο μας αφορούν όλους, ανεξάρτητα σε ποια επιχείρηση δουλεύουμε στον κλάδο και με ποια σχέση εργασίας.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να ξεπεράσουν δισταγμούς, αναστολές, φοβίες και να κάνουν το βήμα να μπουν στον αγώνα. 

Δε θα επιτρέψουμε τον εργασιακό μεσαίωνα!

Δούλοι του 21ου αιώνα δεν θα γίνουμε!

Όλοι στις συγκεντρώσεις στις 16 Ιούνη

Κοζάνη στην κεντρική πλατεία 7:00 μμ.

Πτολεμαΐδα στην κεντρική πλατεία 7:00 μμ.

Φλώρινα στην κεντρική πλατεία (κανόνια) 11:30


ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ «ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ»

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ

Εμείς θα απεργούμε και θα διαδηλώνουμε όσους νόμους και να ψηφίζει αύτη η εχθρική για τους εργαζόμενους κυβέρνηση. 

 Θέλουν να μας πάρουν κατακτήσεις που κερδήθηκαν με το αίμα και τον ιδρώτα των εργατών εδώ και αιώνες. Να μας γυρίσουν πολύ πίσω στον εργατικό μεσαίωνα.

είναι τσιράκια και εκτελούν θελήματα του κεφαλαίου και της εργοδοσίας.

Καταργούν το οκτάωρο, κάνουν τους εργαζόμενους λάστιχο που θα δουλεύουν ανάλογα με τα καπρίτσια των εργοδοτών, χωρίς να μπορούν να διαμαρτύρονται και να διεκδικούν αφού θέλουν να καταργήσουν την συνδικαλιστική δράση.

Εμείς οι εργαζόμενοι δεν δικαιούμαστε να το επιτρέψουμε, έχουμε ιερή υποχρέωση έναντι σε αυτούς που πάλεψαν και έχασαν και την ζωή τους ακόμη για να μπορούμε σήμερα να ζούμε σαν άνθρωποι, και στους εργαζόμενους της νέας γενιάς και στα παιδιά μας.

Γραφείο τύπου

 

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Νέα απεργιακή κινητοποίηση την Τετάρτη 16 Ιουνίου – Οι ανακοινώσεις των Σωματείων

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.