Γ. Αμανατίδης: «Παρούσα η Κυβέρνηση απέναντι στην καταστροφή της παραγωγής και του εισοδήματος των δενδροκαλλιεργητών εξαιτίας των παγετών»



Η Κυβέρνηση αντιλαμβανόμενη πλήρως τις συνέπειες των καταστροφικών, για την παραγωγή και το εισόδημα των δενδροκαλλιεργητών εξαιτίας των παγετών της φετινής άνοιξης, δηλώνει παρούσα.

Σταθερή στην επιλογή της για στήριξη του αγροτικού κόσμου, με πρωτοβουλία της και παρά τις δυσκολίες της δημοσιονομικής κατάστασης, αποφάσισε την κάλυψη των ζημιών που υπέστησαν οι δεντροκαλλιέργειες σε στάδια μη καλυπτόμενα από το κανονισμό του ΕΛΓΑ.

Από τη Δευτέρα 14/6 οι παραγωγοί μπορούν να δηλώσουν την ζημία που υπέστησαν, σε μη καλυπτόμενα στάδια, κατά τη συνήθη διαδικασία υποβολής δηλώσεων ζημιάς στον ΕΛΓΑ.

Ευχαριστώ τον Πρωθυπουργό, τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ που ανταποκρίθηκαν θετικά στις ανάγκες και στην αγωνία των παραγωγών της περιοχής μας.

Δεν σταματάμε εδώ.

Στόχος είναι η όσο το δυνατόν πιο γρήγορη χρονικά αποζημίωση των παραγωγών.

Γιώργος Αμανατίδης
Βουλευτής Ν. Κοζάνης – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.