Δράστης της επίθεσης με τσεκούρι προς την υπάλληλο της ΔΟΥ Κοζάνης που έχασε το μάτι της: «Πόσες ζωές νομίζετε ότι εσείς έχετε καταστρέψει;»



Με τα θύματα να περιγράφουν τις εφιαλτικές στιγμές που έζησαν την ημέρα της αιματηρής επίθεσης στη ΔΟΥ Κοζάνης ξεκίνησε η εκδίκαση της υπόθεσης στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Φλώρινας.

Η σύζυγος του υπαλλήλου που έχασε τη ζωή του από την επίθεση του δράστη με το τσεκούρι δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στο Δικαστήριο και να αντικρίσει τον 46χρονο άνδρα.

Η υπάλληλος της Εφορίας Κοζάνης που έχασε το μάτι της από την επίθεση του 46χρονου σήμερα δράστη, ανέφερε:

«Εκείνη την ώρα καθόμουν στο γραφείο μου. Ήμουν σκυμμένη, ακούω το άνοιγμα της πόρτας, γυρίζω το κεφάλι μου και βλέπω έναν άγνωστο άνθρωπο. Νόμιζα τον κάλεσε ο Πέτρος. Δεν είδα το τσεκούρι που έβγαλε. Άκουσα έναν θόρυβο και τον ίδιο να λέει: ”Είμαι τρελός εγώ”. Είπα θεέ μου αυτός θα μας σφάξει όλους εδώ μέσα. Τα έχασα. Είδα τον Πέτρο με σκισμένο το κεφάλι. Τα έχασα και δεν ήξερα που βρισκόμουν. Ένιωσα στα χέρια μου αίμα και άρχισα να φωνάζω. Αυτό θυμάμαι μόνο. Από εκεί και πέρα δε θυμάμαι τίποτα. Το μάτι διαπίστωσα ότι λείπει πολύ αργότερα. Είμαι πολύ ταραγμένη…»

Ο δράστης ανέφερε πως ο ίδιος επιθυμεί να κάνει ερωτήσεις στους μάρτυρες, οι οποίες θα είναι «άσχημες». Ο ίδιος, μεταξύ άλλων ρώτησε την υπάλληλο που έχασε το μάτι της: «Πόσες ζωές εσείς νομίζετε ότι έχετε καταστρέψει;».

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.