Δράστης της επίθεσης με τσεκούρι: «Μου έκανε εντύπωση η αποφασιστικότητά της να ζήσει για αυτό σταμάτησα να τη χτυπάω» – Τι κατέθεσε η υπάλληλος που αντιστάθηκε στα χτυπήματα του δράστη



Η υπάλληλος της Εφορίας Κοζάνης η οποία δέχτηκε πολλαπλά χτυπήματα από το δράστη με το  τσεκούρι και αντιστάθηκε με σθένος μέχρι τη στιγμή που ο δράστης αφοπλίστηκε από τον Διευθυντή της ΔΟΥ Κοζάνης περιέγραψε τα όσα έζησα στο κτίριο της Εφορίας Κοζάνης.

«Ο δράστης με πρόλαβε στο διάδρομο. Εκείνη τη στιγμή που με χτυπούσε σκέφτηκα ότι δεν θα ξαναδώ τα παιδιά μου και έγινα θηρίο. Άρχισα να τον χτυπάω με τα πόδια. Αν δεν πάλευα, σήμερα δεν θα ήμουν εδώ. Ήρθε ο διευθυντής και μου είπε σήκω φύγε. Ήρθε το ΕΚΑΒ και με παρέλαβε. Το πρώτο χτύπημα ήταν στην πλάτη, μετά στο κεφάλι, στο τέταρτο γύρισα και του έπιασα το τσεκούρι. Τον δράστη δεν τον είχα ξαναδεί, δεν ήταν φορολογούμενος στη ΔΟΥ Κοζάνης. Μου είπαν στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης ότι δεν έχουν ξαναδεί Μεσαιωνικά χτυπήματα. Το παιδί μου δεν μου μιλούσε, ήταν θυμωμένο, γιατί της είπα ψέματα και τα είδε όλα στην τηλεόραση. Βρίσκεται υπό ψυχιατρική παρακολούθηση και ψυχολογική υποστήριξη.»

Ο 46χρονος δράστης αφού πήρε το λόγο, αμφισβήτησε τον αριθμό των χτυπημάτων και ρώτησε την υπάλληλο της εφορίας: «Όταν έπιασες το τσεκούρι, έκανα κάποια άλλη προσπάθεια να σε ξαναχτυπήσω; Την κοίταξα στα μάτια. Είδα την αποφασιστικότητα της να ζήσει και εκεί σταμάτησα…»

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.