Συνδυασμός “Επανεκκίνηση Κοζανίτικου Ποδοσφαίρου”: «1. 000 Ευρώ στις ομάδες που επαναδραστηριοποιούνται – Δεν έχει γίνει τίποτα καλό από την προηγούμενη διοίκηση – Δεν έχουν κάνει τίποτα»



Από το blog του Θανάση Τέγου fonikozanis.blogspot.com:

Η ανάλυση του προγράμματος του συνδυασμού “Επανεκκίνηση του Κοζανίτικου Ποδοσφαίρου”, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 6 Ιουνίου στο ξενοδοχείο “Έλενα” στην Κοζάνη.

Το μέλος του συνδυασμού κ. Σάββας Σαλτσίδης παίρνοντας τον λόγο στην αρχή της ομιλίας του ανέφερε: ‘Οι συνεργάτες μου κι εγώ ποτέ δεν είδαμε την Ένωση ως λάφυρο για προσωπικά οφέλη. Ποτέ δεν λιποτακτήσαμε. Δικαιούμαστε να ισχυριζόμαστε ότι είμαστε ικανοί να ηγηθούμε μιας κίνησης που μέσα από τον απόλυτα σεβασμό, θα κρατήσει αναλλοίωτα τα χαρακτηριστικά εκείνα που θα αναπτύξουν περισσότερο το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο μέσα από ένα πρόγραμμα και ένα γενικότερο σχέδιο ανάπτυξης.

Αντέξαμε στις απειλές και τα προβλήματα. Είμαστε έτοιμοι να ανατρέψουμε όλα τα κακώς κείμενα, της απερχόμενης διοίκησης της Ένωσης. Θεωρώ ότι δεν έχει γίνει τίποτα καλό από την προηγούμενη διοίκηση. Αν έχει γίνει κάτι καλό θα πρέπει να βγουν οι ίδιοι και να μας το πουν. Προσωπικά θεωρώ ότι δεν έχουν κάνει τίποτα’.

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΣ κ. Γιάννης Αποστόλου, τόνισε: ‘Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων με γνώμονα την ανιδιοτελή προσφορά για την αναβάθμιση του Κοζανίτικου ποδοσφαίρου. Όλοι οι υποψήφιοι είναι αξιόλογοι και αγαπητοί στο χώρο του ποδοσφαίρου. Δώστε μας την εντολή και εμείς είμαστε αποφασισμένοι να οδηγήσουμε τις εξελίξεις και όχι να τις ακολουθούμε’.

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.