Συνάντηση Δημάρχου Εορδαίας με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας – Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας



Τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Θεοδουλίδη, δέχθηκε στο γραφείο του σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς.

Στην συζήτηση που ακολούθησε αναλύθηκαν ζητήματα που αφορούν τα τμήματα Μαιευτικής και Εργοθεραπείας που λειτουργούν στην Πτολεμαΐδα και ειδικότερα τις ανάγκες που υπάρχουν σε κτιριακά και διοικητικά θέματα.

Ο Παναγιώτης Πλακεντάς τόνισε ότι με συνεχή συνεργασία μεταξύ Δήμου Εορδαίας και Πανεπιστημίου θα αντιμετωπίζονται από κοινού τα όποια προβλήματα, έτσι ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα η εύρυθμη λειτουργία των τμημάτων.

Να σημειωθεί ότι στο τέλος της συνάντησης οι δύο άνδρες υπέγραψαν Μνημόνιο Συνεργασίας, μεταξύ του Δήμου Εορδαίας και του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, το οποίο ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο, θέτοντας με αυτό τον τρόπο τις βάσεις νέων συνεργασιών σε δράσεις και ενέργειες προσανατολισμένες στις ανάγκες του δήμου, με σκοπό την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας, της καινοτομίας και της εξωστρέφειας της περιοχής.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.