Συνάντηση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αιμοπεταλιοδοτών «Σταγόνα Ελπίδας» με τον βουλευτή Στάθη Κωνσταντινίδη



Συνάντηση με τον βουλευτή Στάθη Κωνσταντινίδη είχαμε στο γραφείο του Συλλόγου Εθελοντών αιμοδοτών αιμοπεταλιοδοτών «Σταγόνα Ελπίδας» τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου, Γιώργο Χαλκίδη, αντιπρόεδρος, και Κωνσταντίνο Βόμβα, εκ μέρους της ΠΟΣΕΑ, με θέμα την στήριξη του έργου της ομοσπονδίας αιμοδοτών, ΠΟΣΕΑ, των συλλόγων μελών της και τη θεσμοθέτηση πόρων από την πολιτεία.

Η Βουλευτής Στάθης Κωνσταντινίδης άκουσε την άποψη του συλλόγου, της ΠΟΣΕΑ , την δράση αλλά και τον ρόλο που έπαιξε όλο το διάστημα της πανδημίας ο κάθε σύλλογος μέλος της ομοσπονδίας, στο ζήτημα που απασχολεί όλη την Ελλάδα αφού οι ανάγκες σε αίμα Αιμοπετάλια ήταν και είναι μεγάλη.

Με μεγάλο ενδιαφέρον ενημερώθηκε για όλα τα προβλήματα αλλά και την δράση, σε αιμοδοσίες, για τα αιμοπετάλια, την συνεργασία μας με την Στοργή και το Οραμα Ελπίδας για την συλλογή βλαστοκυταρων και δείγματος μυελού οστών αντιστοιχα .

Ευχαριστούμε τον κύριο Κωνσταντινίδη για το ενδιαφέρον του, και για την υπόσχεση που μας έδωσε για την άμεση στήριξή του στο αίτημα της ΠΟΣΕΑ και των συλλόγων μελών για θεσμοθέτηση πόρων και στήριξη της εθελοντικής αιμοδοσίας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.