Στο Άργος Ορεστικό Καστοριάς η διοργάνωση του 8ου Rally Greece Offroad – Στην περιοχή η Μαρία Αντωνίου με τον Λευτέρη Αυγενάκη



Στο Άργος Ορεστικό της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς χτυπά η καρδιά του μηχανοκίνητου αθλητισμού, όπου διεξάγεται ο 8ος Διεθνής Αγώνας Αυτοκινήτων Rally Greece Offroad.

Στην περιοχή βρίσκεται η Επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Μαρία Αντωνίου μαζί με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος αγκάλιασε και στήριξε την πρωτοβουλία.

Ο αγώνας, μάλιστα, θα αξιολογηθεί από τη Διεθνή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου (FIA) ως «Υποψήφιος για το FIA European Baja Cup».

Με περισσότερες από 50 συμμετοχές από Ιταλία, Γαλλία, Αγγλία, Ισραήλ, Τουρκία, Βουλγαρία, Κύπρο αλλά και Ελλάδα,
η Καστοριά γίνεται το επίκεντρο όχι μόνο της ελληνικής αλλά και της διεθνούς «offroad» σκηνής.

Οι συμμετέχοντες, που φιλοξενούνται σε αυτή την ακριτική γωνιά της χώρας, αγωνίζονται σε ειδικές διαδρομές, απολαμβάνουν τα πανέμορφα τοπία της Δυτικομακεδονικής γης και υπόσχονται ένα μοναδικό θέαμα.

Όπως δήλωσε η κ. Αντωνίου:

«Στόχος μας είναι ο συγκεκριμένος αγώνας να ενταχθεί στις λίστες των διεθνών συναντήσεων και να αποτελέσει παράγοντα οικονομικής ανάπτυξης της περιοχής. Στηρίζουμε τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και ευχόμαστε να έχει ένα λαμπρό μέλλον».

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.