Βίντεο: Φωταγωγήθηκε με κόκκινο χρώμα το Δημαρχείο Κοζάνης για τη Γενοκτονία των Ποντίων

Φωταγωγήθηκε με κόκκινο χρώμα το Δημαρχείο Κοζάνης το βράδυ της Τετάρτης 19 Μαΐου, ολοκληρώνοντας μία σειρά δράσεων του Δήμου για την επέτειο των 102 ετών από την Γενοκτονία των Ποντίων.

Δείτε το βίντεο:

4 σχόλια στο άρθρο “Βίντεο: Φωταγωγήθηκε με κόκκινο χρώμα το Δημαρχείο Κοζάνης για τη Γενοκτονία των Ποντίων

  1. Ημερα μνημης της γενοκτονιας των Ποντίων και ο πρωθυπουργος αντι να παραστει στην Βουλη να τιμησει με δυο λεξεις τα θυματα της γενοκτονιας,πηγε στην θεσνικη να εγκαινιασει τα 14 αεροδρομια της fraport,γερμανικων συμφεροντων,της Φράου μερκελ!!
    Και η τραγικη ειρωνεια” τουρκοι και γερμανοι αξιωματικοι και οι στρατοι αυτων κατεσφαξαν χιλιαδες Ποντιους και τα απομειναρια αυτων βρεθηκαν στην Μανα- Πατριδα και προσπαθουσαν μεσα απο τον πονο και το δακρυ να ορθοποδήσουν!!
    Αιδώς πολιτικοι υποκριτες!Αιδως γερμανοφιλοι!!
    Ουτε την ημερα μνημης δεν τιμησατε!!

    1. Δλδ κατα τη γνώμη σου,αυτή τη μέρα όπου συναντάμε γερμανούς ή τούρκους πρέπει να τους πλακώνουμε στο ξύλο;

  2. Την γενοκτονια των Ποντιων ανεγνωρισαν,κυπρος, Αρμενια,σουηδια,ορισμενες ομοσπονδιακες δημοκρατιες της ρωσιας,εννεα πολιτειες των ηπα( φλοριντα,τζωτρζια,μασαχουσετη,νιου τζερσευ,νεα υορκη,πενσυλβανια,νοτια καρολινα,ρόουντ άιλαντ και απο το ’19 η καλιφορνια,αλαμαμπα,νοτια αυστραλια,νοτια ουαλία,αυστρια,ολλανδια,οτταβα,τοροντο!!
    Η Γερμανια δεν αναγνωρισε την Ποντιακη γενοκτονια!!
    Το σχολιο μου εχει σχεση με τα πολεμικα γεγονοτα απο Μαιο 1919 μεχρι Αυγουστο του ’22!!
    Το σχολιο μου επικεντρώθηκε στην χθεσινη μεγαλη ημερα μνημης!
    Αυτο καταλαβες απ το σχολιο μου;οτι μισω τους λαους;
    Η Ιστορικη μνήμη δεν σβήνεται,ειναι φάρος εφτάφωτος και φωτιζει και δειχνει το χρεος τιμης ,σαυτους που αφησαν τις ζωες τους στις προγονικες πατριδες!
    Ουτε τους λαους των γερμανων και των τουρκων μισώ,ουτε τους προσφυγες και μεταναστες που ερχονται στην Ελλαδα σημερα μισώ!
    Αγαπω τους Ποντιους και την πολυπαθή ιστορια τους και εχω δυο δακρυα φυλαγμενα για τις ημερες που τιμουνται οι μνημες της Αρμενικης και Ποντιακης γενοκτονιας αντιστοιχα!!
    Εν κατακλείδι,προτιμησε ο πρωθυπουργος χθες για οικονομικους λογους να συναντηθει με γερμανους στην θεσνικη παρα να παραστει στην Βουλη για ι σ τ ο ρ ι κ ο υ ς λογους!
    Η παρουσια του χθες θα ηταν ενα ηχηρο ραπισμα σ’ αυτους που δεν δεχονται την υπαρξη της Ποντιακης γενοκτονιας,στους γερμανους και τούρκους!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.