Δηλώσεις υποψηφιότητας των Γιάννη Αποστόλου και Ευθύμιου Φωλίνα με τον Συνδυασμό «Επανεκκίνηση του Κοζανίτικου Ποδοσφαίρου»



Αποφάσισα να συμμετάσχω στην προσπάθεια αυτή , κατόπιν ωρίμου σκέψεως , γιατί πιστεύω πως μπορώ να προσφέρω από θέση ευθύνης στη βελτίωση των συνθηκών διεξαγωγής του ποδοσφαίρου στα γήπεδα μας. Ταυτίζομαι απόλυτα τόσο με τις θέσεις του συνδυασμού ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΖΑΝΙΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ όσο και με την φιλοσοφία του Σάββα Σαλτσίδη για τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο. Διαφωνώ κάθετα με τακτικές ολιγαρχίας και θέλω να ενισχύσω την προσπάθεια ανατάραξης των υδάτων και αποβάλτωσης της υφιστάμενης κατάστασης.

Σημασία έχει αυτό που πιστεύουμε εμείς που αγαπούμε το ποδόσφαιρο.

Ότι πρέπει πάση θυσία πρέπει ξανά να ζωντανέψουμε το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου.

Να το απομακρύνουμε από τις παθογένειες του παρελθόντος για να το φέρουμε ξανά κοντά μας και κοντά στα παιδιά μας.

Γιάννης Αποστόλου


Δήλωση υποψηφιότητας του ΦΩΛΙΝΑ ΕΥΘΥΜΙΟΥ για τον συνδυασμό “Επανεκκίνηση του Κοζανίτικου ποδοσφαίρου”

Γεννήθηκα στην Κνίδη Γρεβενών το 1967 από την παιδική μου ηλικία με κέρδισε το ποδόσφαιρο όπου και αγωνίστηκα στην ομάδα του χωρίου μου. Το 1984αγωνίστηκα ως διαιτητής ποδοσφαίρου του Συνδέσμου Διαιτητών Γρεβενών όπου και διετέλεσα ως Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου. Από το 2000 εργάζομαι στην Κοζάνη όπου και είναι η μόνιμη μου κατοικία.

Μέλος της Ακαδημίας ποδοσφαίρου Φ.Σ. Μακεδονικού Κοζάνης- Κοζάνη 2004 από διαφορές θέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου. Αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα με τον συνδυασμό ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΖΑΝΙΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ με επικεφαλή τον Σάββα Σαλτσίδη και μια ομάδα ανθρώπων που έχει έναν και μόνο στόχο, το καθαρό ποδόσφαιρο μέσα από διαφανείς διαδικασίες.

ΦΩΛΙΝΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.