Υπεύθυνος τύπου του συνδυασμού «Επανεκκίνηση του Κοζανίτικου Ποδοσφαιρού» ο Χ. Σαλαμπουκίδης – Δήλωση υποψηφιότητας για τις εκλογές της ΕΠΣ Κοζάνης του Μακάριου Παπαδόπουλου

Μακριά από ιδιοτέλειες και κάθε είδους καιροσκοπισμούς ή σκοπιμότητες , σε αυτή την κρίσιμη καμπή που έχει επέλθει ο ερασιτεχνικός αθλητισμός εν μέσω πανδημίας , είναι στιγμή να γίνουμε η αλλαγή που θέλουμε. 

Πέρα θεσμικών θέσεων και τίτλων, ήμαστε, είμαστε και θα είμαστε ο δωδέκατος παίκτης. Είναι λοιπόν η ώρα της αλλαγής μας , η ώρα που από τον πάγκο πρέπει να πατήσουμε χορτάρι . 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου από τον επικεφαλή του συνδυασμού Σάββα Σαλτσί δη για την πρόταση ανάληψης μιας αρκετά νευραλγικής θέσης.

 Η απόφαση με γεμίζει ευθύνη και ένα αίσθημα διακριτικής περηφάνιας για το ότι επιλέχθηκα από μια ομάδα ατόμων όπως η συγκεκριμένη. 

Όχι άλλα λόγια , το κεφάλι κάτω , το βλέμμα στο στόχο και δουλειά στην σιωπή

 Σας ευχαριστώ απο καρδιάς.   

Σαλαμπουκίδης Χρήστος

Υπεύθυνος γραφείου τύπου Α.Σ Μέγας Αλέξανδρος Χαραυγής 

Υπεύθυνος επικοινωνίας Ακαδημία Τερματοφυλάκων Νίκου Αθανασιάδη


Λίγοι άνθρωποι ,γνωστά πρόσωπα ,επιχειρούν να αποδείξουν ότι ο Βασιλιάς των σπορ είναι το ποδόσφαιρο και στην Κοζάνη.

Με νέες ιδέες, με διαφάνεια , αλλά και με αγάπη για τα παιδιά μας , τους αθλητές.

Αυτός είναι και πρωταρχικός λόγος που συμμετέχω στην εκλογική διαδικασία της Ε.Π.Σ. Κοζάνης με τον συνδυασμό του Σάββα Σαλτσίδη ‘’ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΖΑΝΙΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ’’.

Μακάριος Παπαδόπουλος
Ταμίας Α.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ Δρεπάνου

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.