Dogecoin: Τι γίνεται με το κρυπτονόμισμα που λατρεύει ο Έλον Μασκ και που έχει εκτοξευθεί μέσα στο 2021;



Dogecoin: Το κρυπτονόμισμα που ξεκίνησε σαν αστείο αλλά τους τελευταίους μήνες η τιμή του έχει εκτοξευθεί, έχοντας ξεπεράσει τα 0,50 ευρώ, ενώ μετά την συνέντευξη του γνωστού δισεκατομμυριούχου Ελον Μασκ στο Αμερικανικό show Saturday Night Live το Σάββατο 8 Μαΐου, ενδεχομένως να ανέβει πολύ περισσότερο!

Ο Elon Musk είναι ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του Dogecoin τους τελευταίους μήνες. Σε αυτόν μάλιστα οφείλεται η τεράστια άνοδος στην τάση των κρυπτονομισμάτων γενικότερα σε όλο τον κόσμο. Λόγω των tweets του σχετικά με το Dogecoin, ο κόσμος άρχισε να επενδύει στο Dogecoin και το meme crypto έγινε δημοφιλές σε μερικούς μήνες.

Μάλιστα, δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν πως ο Έλον Μασκ θα κάνει πράξει αυτό το οποίο ανέφερε την 1η Απριλίου στο twitter του, πως «H SρaceX θα στείλει πραγματικά και στην κυριολεξία το Dogecoin στο φεγγάρι».

Ο γνωστός δισεκατομμυριούχος της Τέσλα, παρακίνησε τους ανθρώπους να κάνουν κάποια επένδυση σε κρυπτονομίσματα, καθώς θεωρεί πως αυτά είναι το μέλλον των νομισμάτων γενικότερα. Ωστόσο τόνισε πως δεν πρέπει να επενδύει κανείς τις αποταμιεύσεις μιας ολόκληρης ζωής σε κρυπτονομίσματα, αλλά αυτό να γίνεται πάντοτε με σύνεση.

Αναμένετε με ενδιαφέρον το μέλλον του συγκεκριμένου κρυπτονομίσματος που λαμβάνει επίσημα την στήριξη του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο με περιουσία που ξεπερνά τα 200 δις δολάρια!

Ολοένα και περισσότερος κόσμος και στην Ελλάδα αγοράζει κρυπτονομίσματα. Αν θέλετε να ασχοληθείτε με τον συγκεκριμένο χωο και να αγοράσετε τα δικά σας κρυπτονομίσματα, μπορείτε να το κάνετε στο Binance (δείτε εδώ), το οποίο αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα και πιο αξιόπιστα ανταλλακτήρια στον κόσμο.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Dogecoin: Τι γίνεται με το κρυπτονόμισμα που λατρεύει ο Έλον Μασκ και που έχει εκτοξευθεί μέσα στο 2021;

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.