Ο Δήμος Βελβεντού στο Γραφείο του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη – Συνάντηση εργασίας με την Επικεφαλής Μαρία Αντωνίου



Συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο Βελβεντού Μανώλη Στεργίου, τον αντιδήμαρχο Οικονομικών Ζήνωνα Ζορζοβίλη και τον αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος Γιώργο Αχίλλα, είχε η Επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Μαρία Αντωνίου.

Στο επίκεντρο της συνάντησής τους βρέθηκαν μεταξύ άλλων θέματα, που αφορούν το κομμάτι της οδοποιίας, κυρίως σε ορεινά σημεία του Δήμου, που παραμένουν βασικά αιτήματα των Βελβεντινών.

Παράλληλα, η κ. Αντωνίου ενημερώθηκε για έργα και πρωτοβουλίες, που τρέχει η δημοτική αρχή και συμβάλλουν στην αναπτυξιακή ώθηση της περιοχής.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Αντωνίου:

«Στο πλαίσιο της καλής και αγαστής συνεργασίας που υπάρχει με τους φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης α’ και β’ βαθμού αφουγκραζόμαστε τις κατά τόπους ανάγκες και ιδιαιτερότητες και σχεδιάζουμε προγράμματα και χρηματοδοτικά εργαλεία, που συμβάλλουν στην προώθηση αναπτυξιακών έργων και δράσεων στους Δήμους όλης της χώρας».

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.