Βίντεο: Προθεσμία για να απολογηθούν οι δύο κατηγορούμενοι για την ανθρωποκτονία 53χρονου άντρα σε διαμέρισμα στην Κοζάνη – Ποιες κατηγορίες τους βαραίνουν



Προθεσμία για να απολογηθούν ζήτησαν και πήραν το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτο οι δύο κατηγορούμενοι για την ανθρωποκτονία του 53χρονου άντρα σε διαμέρισμα στην Κοζάνη.

Σε βάρος των δυο σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα και ασκήθηκαν κατηγορίες για τα κατά περίπτωση  αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και συνέργειας σε αυτή.

Αξίζει να σημειωθεί πως από τις έρευνες της Αστυνομίας στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκε μεταξύ άλλων και κατασχέθηκε το μαχαίρι που χρησιμοποιήθηκε για την ανθρωποκτονία του 53χρονου άντρα με καταγωγή από τον Κρόκο Κοζάνης.

Δείτε το βίντεο του KOZANILIFE.GR με την αποχώρηση των δύο κατηγορουμένων από το Δικαστικό Μέγαρο Κοζάνης:

 

 

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Βίντεο: Προθεσμία για να απολογηθούν οι δύο κατηγορούμενοι για την ανθρωποκτονία 53χρονου άντρα σε διαμέρισμα στην Κοζάνη – Ποιες κατηγορίες τους βαραίνουν

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.