Επίσκεψη του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Κασαπίδη στην Π.Ε. Φλώρινας



Ενόψει του Πάσχα ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Γεώργιος Κασαπίδης, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας κ. Ιωάννη Κιοσέ και τον Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βασίλειο Άμπα, πραγματοποίησε τη Μ. Πέμπτη 29 Απριλίου 2021, επισκέψεις στην Ιερά Μητρόπολη και το Δημαρχείο της Φλώρινας.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φλωρίνης Πρεσπών και Εορδαίας κ. Θεόκλητος υποδέχθηκε με εγκαρδιότητα και αγάπη τον Περιφερειάρχη και τους δύο Αντιπεριφερειάρχες στην Ιερά Μητρόπολη, με τους οποίους αντάλλαξε ευχές για το Πάσχα και επισήμανε τα μηνύματα που εκπέμπει η εν λόγω θρησκευτική γιορτή, τα οποία παραμένουν αναλλοίωτα για όλον τον χριστιανικό κόσμο.

Ακολούθησε η επίσκεψη στο Δημαρχείο της πόλης, όπου συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο κ. Βασίλειο Γιαννάκη, με τον οποίο συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντας και αντάλλαξαν ευχές για καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.