Εκλεγμένοι με το ψηφοδέλτιο της Πανσπουδαστικής Κ.Σ. στα Τμήματα της Κοζάνης: “Ο αγώνας μας έχει αποτέλεσμα!”



Σήμερα η υπουργός Παιδείας, μετά την πίεση που είχαν ασκήσει οι μεγάλες κινητοποιήσεις του προηγούμενου διαστήματος για το ασφαλές άνοιγμα των σχολών, ανακοίνωσε την επέκταση από τις 10 Μάη των πρακτικών ασκήσεων σε όλα τα προγράμματα σπουδών, για τους φοιτητές που βρίσκονται στο τελευταίο έτος ή επί πτυχίω. Επίσης, από 15 Μάη επεκτείνονται οι κλινικές και εργαστηριακές ασκήσεις για φοιτητές συγκεκριμένων σχολών που βρίσκονται στο τελευταίο έτος ή επί πτυχίω.

Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι οι αγώνες των φοιτητών, όχι μόνο δεν μπορούν να σταματήσουν, κάτω από την πίεση και την τρομοκρατία, αλλά είναι ανάγκη να ενισχυθούν. Αποτέλεσμα των αγώνων των χιλιάδων φοιτητών σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας, αποτέλεσμα της αντίδρασης που εκφράστηκε και στην πόλη μας στην Κοζάνη με τις κινητοποιήσεις δεκάδων φοιτητών, είναι αυτή η απόφαση του Υπουργείου.

Ο αγώνας μας μπορεί και φέρνει νίκες γιατί είναι δίκαιος. Γιατί τα αιτήματά μας για να ανοίξουν οι σχολές με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, για να ξαναγίνουμε επιτέλους φοιτητές, πρέπει να βρουν εδώ και τώρα απάντηση.
Συνεχίζουμε τον αγώνα μας για μόρφωση και υγεία!

Εκλεγμένοι με την Πανσπουδαστική Κ.Σ. στα Τμήματα της Κοζάνης

2 σχόλια στο άρθρο “Εκλεγμένοι με το ψηφοδέλτιο της Πανσπουδαστικής Κ.Σ. στα Τμήματα της Κοζάνης: “Ο αγώνας μας έχει αποτέλεσμα!”

  1. Και ενας εσυ σουρντε απ την άλλη μερια!!
    Μεσα στ Απριλη την γιορτη;έμεινες στο 1974 πλην επτα χρονια!!!!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.