Δύο πράγματα που το ξενοδοχείο σας πρέπει να έχει οπωσδήποτε



Η χώρα μας είναι ένας από τους πιο ελκυστικούς προορισμούς για καλοκαιρινές και όχι μόνο διακοπές παγκοσμίως. Γι’ αυτό και στην χώρα μας υπάρχουν τόσα πολλά ξενοδοχεία, εκ των οποίων τα περισσότερα βρίσκονται στις τουριστικές περιοχές της χώρας και δη σε νησιά. 

Ο εξοπλισμός ασφαλείας των ξενοδοχείων είναι πλέον αναγκαίος, για να αποφύγετε δυσάρεστες καταστάσεις που μπορεί να βάλουν σε μπελάδες τόσο τους υπαλλήλους όσο και το ίδιο το ξενοδοχείο.

Η εταιρεία Force συνεργάζεται εδώ και χρόνια με κάθε είδους επιχείρηση που χρειάζεται θωράκιση τόσο με συστήματα ασφαλείας όσο και με άλλες λύσεις που προάγουν την φύλαξη με τεχνολογικές προηγμένες λύσεις.

Δύο τομείς τους οποίους οι περισσότεροι επιλέγουν να αξιοποιήσουν είναι οι κλειδαριές ξενοδοχείων και οι ip κάμερες.

Κλειδαριές ξενοδοχείων

Οι κλειδαριές ξενοδοχείων που θα έπρεπε να έχει κάθε δωμάτιο είναι προσωποποιημένες. Με ψηφιακό πληκτρολόγιο αφής, ανασκόπηση του ποιος άνοιξε την πόρτα, μεγάλη χωρητικότητα δεδομένων, αδιάβροχες και από ανοξείδωτο ατσάλι. 

Ip ασύρματες κάμερες

Οι Ip ασύρματες κάμερες είναι πολύ λειτουργικές και ποιοτικές και κατά κύριο λόγο πολύ εύχρηστες. Δεν χρειάζονται καμία καλωδίωση και τοποθετούνται εύκολα και γρήγορα στους δημόσιους χώρους του καταλύματος, ελέγχοντας ύποπτες κινήσεις. Επίσης χρησιμοποιούνται σαν αποδεικτικό υλικό σε περίπτωση κλοπής κ.τ.λ.

Οι κάμερες αυτές μπορεί να είναι οροφής, bullet, speed dome και άλλων τύπων, εξυπηρετώντας κάθε εσωτερικό αλλά και εξωτερικό χώρο. Η χρήση τους παρέχει άψογη επίβλεψη, με όλες τις προδιαγραφές. Διαλέξτε τον τύπο κάμερας που σας καλύπτει από εδώ.

Μπείτε στην ιστοσελίδα της Force για να πληροφορηθείτε για κάθε εξελιγμένο σύστημα ασφαλείας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.