ΦΣ Κοζάνης – Δίας Δίου: 2-0 – Το ήθελε πολύ – Νέα αρχή για την Κοζάνη



Από το blog του Θανάση Τέγου fonikozanis.blogspot.com:

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα σημείωσε η ομάδα της Κοζάνης, μετά από δυο ισοπαλίες και μια ήττα. Η Κοζάνη με μέτρια απόδοση κατάφερε να πάρει το πολύτιμο “τρίποντο’ με δυο τέρματα που πέτυχε στο δεύτερο μέρος, όπου και ανέβασε την απόδοση της.

Μπακάλης και Πυρίτζαους οι σκόρερ της ομάδας στο 78΄και στις καθυστερήσεις του αγώνα, οι οποίοι έδωσαν και τον άλλο, αέρα… για την εξαιρετικά δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος. Την Κυριακή η Κοζάνη αγωνίζεται εκτός έδρας με την Καρίτσα Πιερίας, ομάδα που ξεκίνησε αρκετά καλά στο πρωτάθλημα.

Μετά το παιχνίδι ο τεχνικός της Κοζάνης κ. Καραγκιολίδης είπε μεταξύ άλλων:

«Δεν υπάρχουν στην κατηγορία εύκολα παιχνίδια. Η Κοζάνη έχει καλές μονάδες παικτών, ωστόσο ομάδα ακόμη δεν έχουμε στο επίπεδο που πρέπει. Παιχνίδι με παιχνίδι όμως γινόμαστε καλύτεροι, τακτικά. Μεταξύ καλής εμφάνισης και αποτελέσματος, προτιμώ το αποτέλεσμα γιατί αυτό θα ανεβάσει την ψυχολογία μας. Σήμερα δεν τρελαινόμαστε με την νίκη. Μένουμε προσηλωμένοι»

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.