Ευχαριστήριο στην Πυροσβεστική Υπηρεσία της Π.Ε. Κοζάνης για την επέμβασή της και την κατάσβεση πυρκαγιών σε Πλατανόρρευμα και «Μπουχάρια»

Ο Δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πλατανορρεύματος Ευστάθιος Τζικανούλας ευχαριστούν θερμά την Πυροσβεστική Υπηρεσία Π.Ε. Κοζάνης για την έγκαιρη επέμβασή της και την κατάσβεση της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στη δασική περιοχή της Αγίας Παρασκευής Μοσχοχωρίου Πλατανορρεύματος.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία με 8 συνολικά πυροσβεστικά οχήματα από την Κοζάνη, τα Σέρβια και την Πτολεμαΐδα, χάρη στον αποτελεσματικό επιχειρησιακό σχεδιασμό απέτρεψε την εξάπλωση της πυρκαγιάς.

Καθοριστική ήταν και η συμβολή των κατοίκων της περιοχής οι οποίοι με τις υπεράνθρωπες προσπάθειές τους κατάφεραν να εμποδίσουν την επέκταση της πυρκαγιάς και να προστατεύσουν την περιοχή.

Ο Δήμος Σερβίων ευχαριστεί την Πυροσβεστική Υπηρεσία Π.Ε. Κοζάνης για την άμεση επέμβασή της στην κατάσβεση της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στη χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή του παλιού δρόμου μεταξύ Τρανόβαλτου και Λιβαδερού και στην ευρύτερη περιοχή «Μπουχάρια».

Οι άνδρες της Πυροσβεστικής με πέντε οχήματα από τα Σέρβια και την Κοζάνη προσέφεραν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους και κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά, αποφεύγοντας την επέκτασή της.

 

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.