Συλλυπητήρια μηνύματα για τον Γιάννη Γκαμπράνη που έφυγε από την ζωή σε ηλικία 53 χρονών

Το Συνδικάτο Οικοδόμων Κοζάνης για την απώλεια του συναδέλφου Γιάννη Γκαμπράνη

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδικάτου Οικοδόμων με βαθιά θλίψη αποχαιρετά τον συνάδελφο Γιάννη Γκαμπράνη που έφυγε από την ζωή σε ηλικία 53 χρονών.

Από τα πρώτα χρόνια της ζωής του στο μεροκάματο και τον αγώνα δεν έλειψε από κανένα αγώνα των οικοδόμων.
Οργανωμένος στο Συνδικάτο από το 1991 ήταν πάντα μπροστά σε όλες τις απεργιακές μάχες για την υπεράσπιση και την διεύρυνση των δικαιωμάτων των εργαζόμενων. Για πολλά χρόνια διετέλεσε μέλος του παραρτήματος Βελβεντού του Συνδικάτου Οικοδόμων όπως και μέλος του κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδικάτου.

Στους αγώνες δεν έλειψε ακόμα και τα τελευταία χρόνια που αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδικάτου Οικοδόμων Κοζάνης εκφράζει τα συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.


Η Τομεακή Επιτροπή Κοζάνης του ΚΚΕ αποχαιρετά με θλίψη το σύντροφο Γιάννη Γκαμπράνη που έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή στις 15/4.

Ο σύντροφος Γιάννης ήταν σταθερά στο πλευρό του Κόμματος σε όλη τη διάρκεια της ζωής του. Αποτελούσε στήριγμα για τη δουλειά του Κόμματος στην περιοχή του Βελβεντού, όπου έμενε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του.

Εργάστηκε για χρόνια ως οικοδόμος και συμμετείχε ενεργά στο ταξικό συνδικαλιστικό εργατικό κίνημα, το οποίο υπηρέτησε από διάφορες χρεώσεις, μέσα από το Συνδικάτο Οικοδόμων, το παράρτημα του Συνδικάτου στην περιοχή του Βελβεντού.

Η ΤΕ Κοζάνης εκφράζει τα θερμά συλληπητήρια στη σ. Ειρήνη για την απώλεια του αδερφού της, στην οικογένεια και τους οικείους του.

 

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.