Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Κοζάνης για την αναστάτωση που προκλήθηκε με τις πρώτες παραδόσεις των self test



Μεγάλη αναστάτωση προκάλεσαν στα φαρμακεία οι πρώτες παραδόσεις των self test. Διαπιστώθηκε ότι οι παραδόσεις της εταιρείας ROCHE είναι πολυσυσκευασίες των 25 self test και όχι ατομικές όπως προβλεπόταν. Η πολιτεία είχε την υποχρέωση να ελέγξει τη διαδικασία και να διασφαλίσει την ορθότητα των συσκευασιών.

Λόγω των παραλείψεων αυτών οι πολίτες ταλαιπωρούνται με μεγάλο χρόνο αναμονής με αποτέλεσμα να δημιουργείται συνωστισμός στο χώρο του φαρμακείου.

Όπως πληροφορηθήκαμε, το πρόβλημα αφορά μόνο στην συγκριμένη εταιρεία και σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε, όλες οι επόμενες παραδόσεις των άλλων εταιρειών δεν θα έχουν αυτό το πρόβλημα.

Απαιτούμε από την Πολιτεία να μεριμνήσει και να διασφαλίσει ότι τα test των επομένων διαγωνισμών να είναι αποκλειστικά σε ατομικές συσκευασίες.

Οι φαρμακοποιοί έχουν τη διάθεση να συμβάλλουν και να προσφέρουν στην επιτυχία του εγχειρήματος και το έχουν αποδείξει από την πρώτη στιγμή εκδήλωσης της πανδημίας. Δεν είναι όμως δυνατόν να επιφορτίζονται και με την αντιμετώπιση τέτοιων αστοχιών και παραλείψεων.

Εκ του Φ.Σ.Κ.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Κοζάνης για την αναστάτωση που προκλήθηκε με τις πρώτες παραδόσεις των self test

  1. Περα απ τους μαθητες και δασκαλους- καθηγητες,το τεστ θα κανουν οι, του υπολοιπου προσωπικου του σχολειου;φυλακες,επιστατες,προσωπικο κυλικειου,προμηθευτες προιόντων κυλικειων;
    Και μια αλλη παρα- μετρος!!
    Καθημερινα με τα σχολεια και δη τα πολυδυναμα ,συναλλασσονται δεκαδες και εκατονταδες πολιτεςπ.χ.γονεις,κηδεμονες,παλιοι μαθητες για μια πιστοποιηση,για μια αιτηση σε προκηρυχθεντα διαγωνισμο,για απωλεια απολυτηριου κ.α.πολλα!!!!
    Θα γινετε και γιαυτους καποιο τεστ η δεν προφητευθηκε κατι γιαυτα απ τους ” αριστους των αριστων” της ,του μωυσέως των” προμηθεων “κυβερνησεως;
    Μηπως και εδω αναδειχθουν ως Επιμηθεις;βλεπε τσαντήριες μασκες,βλεπε ταμπλετ που ξεκινησαν πεζή( με τα ποδια) απο τας αθηνας;
    Και βγει αληθινος ο Αντωνης Σαμαρακης στο βιβλιο του” το λαθος”
    που λεει καπου: αφου οι προσπαθειες μας για ωτοστοπ η λεωφορειο δεν ειχανε αποτελεσμα,ξεκινησαμε πεζή”είπαν τα ταμπλετ με δυνατη φωνη…..
    ” το λαθος “του Σαμαρακη….μαλλον προειδοποιουσε για λαθη ολων των ” αριστων”, των πορφυρογεννητων κυβερνώντων…..
    Ειχαμε τις μασκες- τσαντηρια!!
    Δεν πιστευω οι μπαγιονετες των τεστς να ειναι σαν τα κουπια της Αργούς που ειναι αραγμενη στην παραλια του βολου,της ιδιαίτερης πατριδας μου;
    Και εσται η εσχατη πλανη μειζων της πρωτης…..

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.