Ολοκληρώθηκε η συνεισφορά αλληλεγγύης και βοήθειας προς τους σεισμόπληκτους της Ελασσόνας από την Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Συνταξιούχων Κοζάνης και πρωτοβάθμιων σωματείων Κοζάνης



Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συνεισφορά αλληλεγγύης και βοήθειας προς τους σεισμόπληκτους της Ελασσόνας, από την Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Συνταξιούχων Κοζάνης και πρωτοβάθμιων σωματείων Κοζάνης.

Την Πέμπτη 1 Απρίλη ομάδα αποτελούμενη από τους, Ψαλλίδα Χρήστο Πρόεδρο της Συντονιστικής Επιτροπής Κοζάνης και του ΠΑΣΑΣ ΔΕΗ Κοζάνης, Τάτσιο Παναγιώτη πρόεδρο Συνταξιούχων ΙΚΑ και Σιδηρά Νικόλαο Γραμματέα συν/χων πολιτικού προσωπικού ΥΕΘΑ/ΓΕΣ επισκέφτηκε και παρέδωσα στο Μεσοχώρι Ελασσόνας την βοήθεια που είχε συγκεντρωθεί όλες τις προηγούμενες ημέρες. Στην παράδοση της βοήθειας παραβρέθηκε ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μεσοχωρίου Γιάννης Ζαρλαδάνης όπου αφού ευχαρίστησε το λαό της Κοζάνης για την σημαντική βοήθεια του έγινε και συζήτηση με την αντιπροσωπεία γύρω από τα τεράστια προβλήματα των σεισμοπαθών.

Σε αυτές τις δύσκολες ώρες για το λαό μας η πάλη και η αλληλεγγύη είναι τα όπλα μας για να σταθούμε στα πόδια μας, να παλέψουμε ακόμα πιο δυναμικά για τα δικαιώματα και τις ανάγκες μας. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.