Στοίχημα: Θέλει να κοντράρει την Σίτι η Λέστερ



Η φετινή χρονιά θέλει να είναι η χρονιά της. Ο λόγος για την Σίτι που έχει βάλει ως στόχο την κατάκτηση κάθε κορυφής. Και είναι σε θέση να το κάνει με βάση αυτό που βγάζει στο γήπεδο. 

Σήμερα θα ταξιδέψει στην έδρα της Λέστερ και χωρίς να μας ενδιαφέρει καθόλου το ποιος θα επικρατήσει θα απολαύσουμε έναν υψηλής ποιότητας αγώνα που η Πρέμιερ μπορεί να μας προσφέρει σε αποδόσεις από bet365 cy . Εξίσου συναρπαστικός αναμένεται να είναι και ο αγώνας της Μίλαν με την Σαμπντόρια που επίσης έχουμε ξεχωρίσει από το ποδοσφαιρικό κουπόνι του Σαββάτου. 

 

ΛΕΣΤΕΡ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΛΕΣΤΕΡ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μπορεί η φετινή χρονιά να μην έχει προοπτική κατάκτησης της Πρέμιερ – έστω και για λίγο πάντως οι της Λέστερ μπόρεσαν να ονειρευτούν – αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι μια χρονιά σημείο αναφοράς για την ομάδα. Σταθερά στην τετράδα και με απόσταση που της δίνει ασφάλεια από την Γουέστ Χαμ και πλέον με μια θέση και στην τετράδα του Κυπέλλου.    

Για να μπορέσει να φτάσει εκεί έπρεπε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Και το έκανε με την πλέον εμφατικό τρόπο κερδίζοντας με 3-1. Από την αρχή ήταν αυτή που όριζε τις τύχες του παιχνιδιού και μπόρεσε να προηγηθεί στο 24ο λεπτό. Στη συνέχεια η φιλοξενούμενη ισορρόπησε τον αγώνα και κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα με γκολ που πέτυχε στο 38’. Η επανάληψη όμως ήταν ολοκληρωτικά της Λέστερ που πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά με άλλα δύο γκολ που πέτυχε. Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η αποστολή και μόνο οι μέσοι Μάντισον και Μπαρνς είναι αμφίβολοι. 

Στατιστικά Στοιχήματος: Over 2.5 οι τέσσερις από τις τελευταίες πέντε υποχρεώσεις ανεξαρτήτως έδρας ή διοργάνωσης.  

 

 

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι φιλοδοξίες της Σίτι για τη φετινή χρονιά δεν κρύβονται από κανέναν στο κλαμπ. Θέλουν να κατακτήσουν όλους τους τίτλους. Και δεν αφήνουν κάποιο παιχνίδι στην τύχη τους. Έτσι μετά την διαφαινόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος για τη φετινή σεζόν και την εξασφάλιση της συνέχειας στο Τσάμπιονς Λιγκ, η Σίτι έθεσε τις βάσεις και για την κατάκτηση του Κυπέλλου. Πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά επικρατώντας με 0-2 επί της Έβερτον.       

Στο τελευταίο ματς πριν τη διακοπή οι διεθνείς μάλλον είχαν στο μυαλό τους τις υποχρεώσεις με τις εθνικές τους και όλοι οι υπόλοιποι την χαλάρωση. Έτσι το παιχνίδι μπήκε στο τελευταίο τέταρτο και τίποτα αξιόλογο δεν είχε συμβεί σε αυτό το διάστημα. Η Σίτι άρχισε να ανεβάζει στροφές και με δύο γκολ που πέτυχε στο 84ο και το 90ο λεπτό μπόρεσε να επιβεβαιώσει την ανωτερότητά της και να πάρει την πρόκριση. 

Στατιστικά Στοιχήματος::N/G οι τέσσερις από τις τελευταίες πέντε υποχρεώσεις ανεξαρτήτως έδρας ή διοργάνωσης. Δείτε εδώ προβλέψεις από τα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Προφανής η ανωτερότητα της Σίτι και η δυνατότητά της να πάρει άλλη μια νίκη. Αποτυπώνεται άλλωστε και στις αποδόσεις. Αλλά η Λέστερ δεν είναι από τις ομάδες που έχουν μάθει να κλείνονται στο καβούκι τους. 

Επιλογή μας το G/G σε απόδοση 1.95

 

ΜΙΛΑΝ – ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΜΙΛΑΝ ΕΙΔΗΣΕΙΣ        

Δέχτηκε την ανατροπή και στη συνέχεια ήταν αυτή που ανέτρεψε το σκορ για να μπορέσει τελικά να επιβληθεί επί της Φιορεντίνα στο “Αρτέμιο Φράνκι” με 2-3. Ξεκίνησε δυνατά και ήταν αυτή προηγήθηκε με τον Ιμπραΐμοβιτς στο 9ο λεπτό, αλλά οι “Βιόλα” ισοφάρισαν νωρίς και είχαν τον έλεγχο αλλά και τις ευκαιρίες να πετύχουν και άλλο γκολ. Τελικά το έκαναν στο 51’ και συνέχισαν να πιέζουν τους Μιλανέζους. 

Οι οποίοι στάθηκαν τυχεροί και κόντρα στην ροή του αγώνα μπόρεσαν να κάνουν 2-2 και στη συνέχεια είχαν τον πρώτο λόγο απέναντι στους απογοητευμένους γηπεδούχους και μπόρεσαν να πάρουν τη νίκη. Αν και η υπόθεση τίτλος δεν έχει κλείσει μαθηματικά για την Μίλαν, αντικειμενικός σκοπός της ομάδας είναι να διατηρήσει μια θέση που θα την οδηγήσει στο Τσάμπιονς Λιγκ την επόμενη σεζόν. Χωρίς τους βασικούς αμυντικούς Καλάμπρια και Ρομανόλι και τον επιθετικό Μάντζουκιτς η αποστολή.

Στατιστικά Στοιχήματος: Under 2.5 οι τέσσερις από τις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις της ανεξαρτήτως έδρας ή διοργάνωσης. 

 

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επιστροφή στις νίκες μετά από πέντε αγώνες για την Σαμπντόρια με την επικράτηση εντός έδρας με 1-0 επί του Τορίνο. Ένα αποτέλεσμα φτωχό σε σχέση με την εικόνα του αγώνα, καθώς μετά το 25ο λεπτό όταν η Σαμπντόρια πέτυχε το γκολ που τελικά έκρινε την αναμέτρηση, χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες και από τις δύο αντιπάλους. Ειδικά η Τορίνο θα έπρεπε ή θα μπορούσε να έχει πετύχει κάποιο γκολ σε μια σειρά περιπτώσεων.    

Γεγονός είναι πάντως ότι η ομάδα της Γένοβας επέστρεψε στα τρίποντα, χωρίς αυτό όμως να έχει κάποιο ιδιαίτερο βαθμολογικό αντίκρυσμα. Στην μέση της βαθμολογίας χωρίς να είναι σε θέση να κοιτάξει ψηλότερα ή να μπορούν να την απειλήσουν οι ομάδες που έπονται, η Σαμπντόρια προσπαθεί να απολαύσει το πρόγραμμα μέχρι το τέλος. Κάτι που αναμένεται να κάνει και στο Μιλάνο. Ο βασικός μέσος Έκνταλ που είναι τραυματίας και θα απουσιάσει είναι η  βασική απώλεια από το σημερινό ματς.     

Στατιστικά Στοιχήματος: Τρία G/G στις τελευταίες πέντε εκτός έδρας αναμετρήσεις της. 

ΠΡΟΤΑΣΗ: Ένα μεγάλο ερώτημα είναι το πως θα επιστρέψουν οι ομάδες μετά την διακοπή. Είναι πάντως δύσκολο να αλλάξουν εντελώς “χαρακτήρα” και με βάση αυτό γκολ μπορούν να σημειωθούν εκατέρωθεν. 

Επιλογή μας το G/G σε απόδοση 1.75

Προγνωστικά στοιχήματος ποδοσφαίρου σήμερα και αναλύσεις στο livebetting.com.cy, όπως επίσης και πληροφορίες και αναλύσεις για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.