Στοίχημα: Για όσο αντέξει η Ρεάλ



Η Ρεάλ όσο προχωράει η σεζόν στηρίζεται ολοένα και σε λιγότερους παίκτες. Και αυτό όπως είναι φυσικό έχει αντίκτυπο στην φρεσκάδα, αλλά και τις αντοχές της ομάδας. Και το πιο κρίσιμο ερώτημα είναι το πόσο θα μπορέσει να ανταποκριθεί η ομάδα στις πολλαπλές και δύσκολες υποχρεώσεις της. Όσο και αν στην ACB δείχνει να είναι σίγουρα στην πρώτη θέση της κανονικής διάρκειας. Δείτε εδώ όλες τις τελευταίες κληρώσεις τζοκερ μαζί με στατιστικά δεδομένα και χρήσιμες πληροροφορίες.

 

ΟΜΠΡΑΝΤΟΪΡΟ –  ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΟΜΠΡΑΝΤΟΪΡΟ  ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αναζητά εναγωνίως τη νίκη που ουσιαστικά θα σφραγίσει την παραμονή της στην κατηγορία. Και βρέθηκε πολύ κοντά στον να την κατακτήσει το περασμένο Σάββατο όταν και υποδέχτηκε την Ουνικάχα Μάλαγα. Τελικά ηττήθηκε με 83-85 σε ένα παιχνίδι που στην πραγματικότητα δεν κατάφερε ποτέ να ελέγξει με εξαίρεση την πρώτη περίοδο. Διάστημα στο οποίο κατάφερε να πάρει ένα προβάδισμα, το οποίο και έχασε γρήγορα καθώς η Ουνικάχα μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο και ανέτρεψε την κατάσταση.             

Για το υπόλοιπο διάστημα η γηπεδούχος προσπαθούσε να ξαναβρεθεί σε θέση οδηγού, αλλά δεν τα κατάφερε. Και στο τέλος πλήρωσε και  την απειρία της και δεν μπόρεσε να πάρει μια πολύτιμη νίκη. Μεγάλη απογοήτευση στις τάξεις της ομάδας, καθώς θα μπορούσαν να έχουν πάρει μια μεγάλη βαθμολογική ανάσα. Λογικά σήμερα θα παλέψουν και θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τη κούραση και τις απουσίες της Ρεάλ. Αν και μια ήττα είναι μάλλον  εντός προγράμματος.   

Στατιστικά Στοιχήματος: Έχει καταγράψει 7 σερί ήττες. 

 

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Υποδέχτηκε την ΤΣΣΚΑ και όσο και αν προσπάθησε δεν μπόρεσε τελικά  να επικρατήσει επί των Ρώσων και γνώρισε τη δεύτερη σερί ήττα για την Ευρωλιγκα με 89-96. Σε ένα παιχνίδι που στο τέλος κατέληξε να είναι διαγωνισμός τριπόντων, η φιλοξενούμενη αποδείχτηκε πιο εύστοχη και μπόρεσε να αλώσει την Μαδρίτη. Συνέχεια των υποχρεώσεών της για την ACB και σε ένα ματς που είχε περισσότερο τον χαρακτήρα της αποθεραπείας κέρδισε εύκολα την Ρεάλ Μπέτις με 95-77.    

Η αλήθεια είναι ότι η Ρεάλ όσο και αν παρουσιάζει ένα “κουρασμένο” πρόσωπο στην Ευρωλίγκα και αυτό της έχει κοστίσει σε σημαντικές ήττες, στο ισπανικό πρωτάθλημα κάνει περίπατο. Και αν εξαιρεθεί η ήττα από την Μπαρτσελόνα, κερδίζει κάθε αναμέτρηση, όποιες και αν είναι οι συνθήκες, Λογικά θα μπορέσει να κρατήσει την πρώτη θέση. 

Στατιστικά Στοιχήματος: Έχει κερδίσει με 10 ή περισσότερους πόντους τους τελευταίους 4 αγώνες της στην ACB.. 

ΠΡΟΤΑΣΗ: Εμβόλιμη αγωνιστική και με την αναμέτρηση με την Βιλερμπάν την Πέμπτη να έπεται, η Ρεάλ δεν αναμένεται να δώσει το 100% των δυνάμεών της. Η αναμενόμενη αντίσταση της γηπεδούχου μας βοηθάει στην τελική επιλογή. 

Επιλογή μας ο άσος με χάντικαπ -8.5 σε απόδοση 1.90

 

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ  – ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ  ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνέχισε να κάνει επίδειξη δύναμης. Μετά από το άνετο πέρασμα από το Μιλάνο και την επιβλητική νίκη επί της Ολύμπια με 56-72, πήρε ένα επίσης άνετο διπλό από την Βαλένθια κερδίζοντας την με 64-80. Παρουσιάζοντας το ίδιο κυριαρχικό πρόσωπο των τελευταίων εβδομάδων η Μπαρτσελόνα μπήκε δυνατά, επέβαλε τον ρυθμό της και άφησε την Βαλένθια να την κυνηγάει για όλο το υπόλοιπο του ματς.     

Έχοντας καθαρίσει ουσιαστικά την υπόθεση πρώτη θέση στην Ευρωλίγκα λογικό είναι οι Καταλανοί να στραφούν στο πρωτάθλημά τους, όσο και αν εκεί η υπόθεση πρώτη θέση είναι σαφώς πιο δύσκολη υπόθεση

Στατιστικά Στοιχήματος::”Τρέχει”αήττητο σερί 8 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις.  

 

ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ  ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νίκη που ισοδυναμεί με παραμονή κατάφερε να πάρει μέσα στην Σαραγόσα με 104-113 μετά από 5λεπτη παράταση. Ισορροπημένο το παιχνίδι σε όλο του το διάστημα με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να το κερδίσουν μέσα από τις επιθέσεις τους, καθώς από αμυντική διάθεση… δεν. Και τελικά πήγε ο αγώνας στην παράταση και το παιχνίδι το πήρε η ομάδα που είχε την περισσότερη ενέργεια. Και αυτή ήταν η Εστουδιάντες. 

Και μάλλον η σεζόν τελείωσε για τους “φοιτητές” από την Μαδρίτη, που ίσως θα πρέπει να αισθάνονται και λίγο απογοητευμένοι καθώς ξεκίνησαν έχοντας κάποιες λίγες ελπίδες για να πλασαριστούν κοντά στην 8άδα και να μπορέσουν να διεκδικήσουν θέση στα πλέι-οφς και κατέληξαν να μάχονται για την παραμονή. Θετικό βέβαια που άφησαν πίσω τους το άγχος.   

Στατιστικά Στοιχήματος: Ξεπέρασε τους 90 πόντους σε 4 από τους τελευταίους 5 αγώνες της. 

ΠΡΟΤΑΣΗ: Ομάδα που δεν ξέρει πως να αμυνθεί η Εστουδιάντες, μια πιο χαλαρή προσέγγιση έχει συνήθως στα εγχώρια ματς η Μπαρτσελόνα, όλα δείχνουν ότι θα δούμε ένα πλούσιο ματς.  

Επιλογή μας το over 162,5 σε απόδοση 1.90

Επισκεφτείτε το numbers.gr και διαβάστε καθημερινά στοιχηματικές προβλέψεις (στοίχημα της ημέρας, στοιχήματα της πιάτσας, κ.α) μαζί με χρήσιμα στατιστικά και βαθμολογίες των Πρωταθλημάτων. 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.