Πόρτες ασφαλείας – θωρακισμένες σε ανταγωνιστικές τιμές



Η ασφάλεια του σπιτιού έχει πολύ μεγάλη σημασία, ιδίως όταν πρόκειται για την κύρια είσοδο του χώρου απ’ όπου μπορεί να εισέλθει ο καθένας.

Τα περισσότερα από τα σπίτια στην χώρα μας έχουν πόρτα ασφαλείας πλέον. Το ζήτημα ωστόσο είναι τι είδους πόρτα ασφαλείας έχουν και πόσο τελικά τους καλύπτει.

Πολλές περιοχές της Αττικής έχουν αποδεδειγμένα υψηλή εγκληματικότητα και οι κάτοικοι φοβούνται τόσο για την σωματική τους ακεραιότητα όσο και για την ακίνητη περιουσία τους.

Οι θωρακισμένες πόρτες Paldoor με ειδικές επενδύσεις ξύλου και με κλειδαριές τελευταίας τεχνολογίας είναι από τις πιο σύγχρονες προτάσεις που μπορείτε να επιλέξετε τόσο για τον οικιακό όσο και για τον επαγγελματικό σας χώρο. 

Οι πόρτες ασφαλείας μπορούν να είναι αλουμινίου ή με διάφορες επενδύσεις και να τοποθετηθούν μέσα σε λίγη ώρα με ειδικό συνεργείο που έρχεται στον χώρο σας. 

Τιμολογιακή πολιτική

Στην Paldoor, μπορείτε να βρείτε πόρτες ασφαλείας σε χαμηλές τιμές και προσφορές, με σχέδια παραδοσιακά και μοντέρνα, για να ταιριάζουν στο σπίτι σας και στο γούστο σας. 

Στην επώνυμη ποικιλία, μπορείτε να βρείτε πόρτες οικονομικές ή πολύ ακριβές με χειροποίητες λεπτομέρειες. Επίσης κάθε χρόνο βγαίνουν προσφορές, τις οποίες μπορείτε να εκμεταλλευτείτε.

Η επένδυση ξύλου είναι χαρακτηριστικό της παραδοσιακής πόρτας. Πρόκειται για σχέδιο κλασικό και διαχρονικό που μπορεί να διαλέξει οποιοσδήποτε για τον χώρο του.

Οι πόρτες ασφαλείας με επένδυση αλουμινίου είναι μία μοντέρνα και minimal εκδοχή της πόρτας ασφαλείας. Βγαίνουν σε πολλές αποχρώσεις και τα σχέδιά τους είναι πολλά και πολύ ενδιαφέροντα.

Με τις θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας από την PalDoor μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος! 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.