Β. Σημανδράκος: «Πως θα διανέμονται τα κέρδη της Ενεργειακής Κοινότητας την οποία διαφημίζει ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Κοζάνης»



Από το προφίλ fb του Β. Σημανδράκου:

Δύο μέτρα και δύο σταθμά: Όταν κανείς «κουνάει» το δάχτυλο και στη συνέχεια προσπαθεί να «κρυφτεί» πίσω από αυτό.

Τι να συμβαίνει άραγε όταν κανείς είναι Αντιπρόεδρος μιας Ενεργειακής Κοινότητας και ταυτόχρονα υποκινητής ενός κλίματος κατά της ιδιωτικής επιχειρηματικότητας και πρωτοβουλίας τον κλάδο της ηλεκτροπαραγωγής από ΑΠΕ;

Είναι τελικά, πολιτικό, ηθικό ή κερδοσκοπικό το ζήτημα;

Νομίζω δικαιούνται οι πολίτες του Δήμου μας, να γνωρίζουν πως θα διανέμονται τα κέρδη της Ενεργειακής Κοινότητας την οποία διαφημίζει ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Κοζάνης. Άραγε η συμμετοχή του στην Ενεργειακή Κοινότητα, πέρα από την οργανωμένη εναντίωση και προπαγάνδα σε κάθε ιδιωτική πρωτοβουλία, θα έχει άλλου είδους οφέλη;

Είμαστε υπέρ των Ενεργειακών Κοινοτήτων, όπως και υπέρ της ιδιωτικής πρωτοβουλίας. Όμως δεν βλέπουμε «ανταγωνιστικά» τις δύο αυτές μορφές οικονομικής δραστηριότητας, αλλά συμπληρωματικά. Αυτή είναι η διαφορά μας.

Ποτέ δεν διαστρεβλώσαμε ενορχηστρωμένα την πραγματικότητα για να προωθήσουμε τη μία έναντι της άλλης οικονομική δραστηριότητα.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Β. Σημανδράκος: «Πως θα διανέμονται τα κέρδη της Ενεργειακής Κοινότητας την οποία διαφημίζει ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Κοζάνης»

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.