Κατακλύζουν το τμήμα των επειγόντων περιστατικών του Νοσοκομείου Κοζάνης οι ασθενείς κυρίως με κορονοϊό – Δείτε φωτογραφία



Συγκινητικός ο αγώνας που δίνουν οι γιατροί του κρατικού νοσοκομείου Κοζάνης. Μέρα νύχτα με αυταπάρνηση, άοκνα και με πίστη στον όρκο του Ιπποκράτη που έδωσαν, «οπλισμένοι» με την ισχυρή θέλησή τους, προσφέρουν τα πάντα στους ασθενείς, οι οποίοι σωρηδόν, αυτές τις μέρες προσέρχονται στο νοσοκομείο, αναζητώντας εναγωνίως την υγειά τους! Κι εκεί συναντούν τις ελπίδες που αναζητούν, που ζωντανεύουν στα πρόσωπα των ίδιων προσώπων των γιατρών!

Οι γιατροί προσηνείς και ευπροσήγοροι προσφέρουν τις ιατρικές υπηρεσίες τους, μαζί με ένα χαμόγελο προς τον κάθε ασθενή τους, τονώνοντας έτσι το ηθικό του και αναπτερώνοντας τις ελπίδες του!

Τα ασθενοφόρα πηγαινοέρχονται ασταμάτητα, οι ασθενείς (κυρίως με covid) κατακλύζουν το τμήμα των επειγόντων περιστατικών κι εκεί οι γιατροί αξιολογούν την περαιτέρω πορεία τους.

Η φωτογραφία «μιλάει» πολύ εύγλωττα, είναι δε και απάντηση, «αφοπλιστική» μάλιστα, σε όσους κακόβουλους και κακόπιστους, ελαφρά τη καρδία και ύπουλα, πισώπλατα και παρασκηνιακά, διατυμπανίζουν τα περί του αντιθέτου!

Εύγε σε όλους τους λειτουργούς της Υγείας… γιατρούς και νοσηλευτές!

Από το efkozani.gr

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Κατακλύζουν το τμήμα των επειγόντων περιστατικών του Νοσοκομείου Κοζάνης οι ασθενείς κυρίως με κορονοϊό – Δείτε φωτογραφία

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.