Στην έδρα της Π.Ε. Κοζάνης η Επικεφαλής του Γραφείου Μακεδονίας του Πρωθυπουργού Μ. Αντωνίου – Συνάντηση εργασίας με τον Αντιπεριφερειάρχη Γ. Τσιούμαρη

 

Σε συνέχεια των επαφών με αυτοδιοικητικούς φορείς σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα, η επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Μαρία Αντωνίου επισκέφθηκε τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης Γρηγόρη Τσιούμαρη.

Η διαχείριση της πανδημίας, η μεταλιγνιτική περίοδος που επηρεάζει την περιοχή, έργα υποδομών που είναι σε εξέλιξη και άλλα που σχεδιάζονται, αναπτυξιακά προγράμματα καθώς και χρηματοδοτικά εργαλεία, που είναι χρήσιμα και απαραίτητα για να προχωρήσουν παρεμβάσεις στην ευρύτερη περιοχή βρέθηκαν μεταξύ άλλων στο επίκεντρο της συζήτησής τους.

Η περιοχή, που βρίσκεται σε καθεστώς δίκαιης μετάβασης, διαθέτει όλα εκείνα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα για να στραφεί σε ένα νέο παραγωγικό μοντέλο, που θα δίνει απάντηση στην ανεργία σημείωσε μεταξύ άλλων η κ. Αντωνίου και πρόσθεσε: Κυβέρνηση και αυτοδιοίκηση σε αγαστή πάντα συνεργασία σχεδιάζουμε και υλοποιούμε δράσεις που δημιουργούν συνθήκες ευημερίας και ανάπτυξης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.