Πέργκολες και περσίδες: 2+1 προτάσεις για την σκίαση έξω & μέσα!



Η σύγχρονη σκίαση μπορεί να προσφέρει φινέτσα και κοσμοπολίτικο αέρα από έξω προς τα μέσα στο σπίτι ή το εξοχικό σας. Η εταιρεία Cornaros με τα τόσα χρόνια εμπειρία στα συστήματα σκίασης μπορεί να σας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις που ταιριάζουν στις ανάγκες σας και στο budget σας.

Στην επώνυμη επιχείρηση μπορείτε να βρείτε τέντες, περσίδες, πέργκολες, μοτέρ και μηχανισμούς, σήτες, ομπρέλες, ρόλερ, πάνελ και άλλα σχέδια που θα μεταμορφώσουν και προστατέψουν το σπίτι σας.

Οι προτάσεις μας εστιάζουν σε μοντέρνους τρόπους ηλιοπροστασίας με υλικά κατάλληλα και εξειδικευμένα.

Πέργκολα για την μεγάλη σας βεράντα ή τον κήπο

Στον εξωτερικό σας χώρο, μπορείτε να τοποθετήσετε μία πέργκολα στον τύπο που καλύπτει τα τετραγωνικά μέτρα σας. 

Η αυτόνομη πέργκολα Cornaros είναι μία 100% αλουμινένια κατασκευή, η οποία μπορεί να στηριχθεί είτε σε νέα είτε σε παλιά κατασκευή. Διατίθεται σε πολλές αποχρώσεις και είναι ηλεκτροκίνητη για περισσότερη ευκολία. Αν διαθέτετε μεγάλη αυλή και κήπο, τότε είναι μία πολύ καλή ιδέα!

Η κρεμαστή πέργκολα από την άλλη μπορεί να μπει σε κάθε μπαλκόνι, προσδίδοντας σύγχρονη σχεδίαση με minimal αισθητική που ταιριάζει ακόμα και σε ένα παραδοσιακό κτίσμα. Κινείται με ασύρματο μοτέρ και η κατασκευή της είναι 100% αλουμίνιο.

Περσίδες για την τζαμαρία με θέα

Οι περσίδες είναι ένας εναλλακτικός και ανώτερος αισθητικά τρόπος να παρέχετε σκίαση στο εσωτερικό του χώρου σας. Σε αντίθεση με την κουρτίνα, έχουν έναν πιο μοντέρνο χαρακτήρα και ειδικά σε σπίτια με θέα για μερικούς είναι μονόδρομος. Οι περσίδες μπορούν να ακολουθήσουν το στυλ του χώρου και να είναι ξύλινες ή φτιαγμένες από ειδικά υλικά που αντέχουν στον χρόνο.

Τα ολοκληρωμένα συστήματα σκίασης Cornaros είναι στη διάθεσή σας από εδώ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.