Βίντεο: Στο φως έρχεται η εικόνα από το τροχαίο δυστύχημα έξω από τη Βουλή



Στο φως έρχεται η εικόνα από το τροχαίο δυστύχημα έξω από τη Βουλή που στοίχισε τη ζωή στον 23χρονο Ιάσονα.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που ανέβασε στο διαδίκτυο ο δημοσιογράφος Θάνος Κόκκαλης, από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή της Βουλής, ο οδηγός της μοτοσικλέτας φαίνεται να έρχεται από δεξιά την ώρα που το όχημα της ασφάλειας της Ντόρας Μπακογιάννη στρίβει για να μπει μέσα στη Βουλή και συγκρούονται, με αποτέλεσμα να γίνει το μοιραίο τροχαίο δυστύχημα.

Το βίντεο, όπως αναφέρεται στην περιγραφή από τον δημοσιογράφο που το ανέβασε στο διαδίκτυο, «έφτασε στην ηλεκτρονική θυρίδα του καναλιού με επισήμανση ότι κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και πρόκειται για το δυστύχημα που συνέβη έξω από τη Βουλή την Παρασκευή 12/3/21. Το δημοσιεύουμε με κάθε επιφύλαξη λόγω και της έκτασης που πήρε το περιστατικό στην επικαιρότητα».

Όπως φαίνεται στο βίντεο που αναρτήθηκε, ο 23χρονος ανέβαινε με τη μηχανή του τη Βασιλίσσης Σοφίας στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, περνώντας μπροστά από τα «λουλουδάδικα» της Βουλής.

Το συνοδευτικό της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται στην αντίθετη λωρίδα και περιμένει να στρίψει αριστερά για να περάσει την είσοδο του Κοινοβουλίου. Ο οδηγός του ταξί σταματά για να περάσει το όχημα της ΕΛ.ΑΣ., ωστόσο ο 23χρονος που βρίσκεται στη δεξιά λωρίδα φαίνεται να μην έχει αντιληφθεί ότι εκείνη τη στιγμή στρίβει το όχημα, με αποτέλεσμα να πέσει με φόρα στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου της αστυνομίας και να εκτιναχθεί μερικά μέτρα μακριά, χάνοντας τη ζωή του, αλλά χαρίζοντας τελικά ζωή σε άλλους καθώς έγινε δωρητής οργάνων μετά και την επιθυμία της οικογένειάς του.

Να τονιστεί πως, σύμφωνα με μαρτυρίες, οι σηματοδότες ανόδου και καθόδου της Β. Σοφίας ήταν στο πράσινο, ενώ η είσοδος των οχημάτων στο πάρκινγκ της Βουλής ρυθμίζεται με τροχονόμο που υπάρχει συνήθως στο σημείο.

Πηγή: iefimerida.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.